Cea mai terifiantă serie de jocuri se transformă într-un serial Netflix: Resident Evil Infinite Darkness

Cea mai terifiantă serie de jocuri se transformă într-un serial Netflix: Resident Evil Infinite Darkness

Cei de la Netflix fac o treabă foarte bună în a-și diversifica portofoliul de seriale și filme originale. În 2021, vor continua acest trend odată cu lansarea Resident Evil Infinite Darkness.

În cazul în care ești un fan al seriei Resident Evil sau ai o fascinație pentru producțiile anime, această veste bună de la Netflix te va entuziasma teribil. Creatorii serviciului de streaming au anunțat că vor transforma seria de jocuri video horror într-un serial anime de tip CG (Computer Generated).

Cu alte cuvinte, noul anime va fi unul cu buget foarte mare, care va părea un joc video next-gen, mai mult decât anime-urile clasice din ultimele decenii.

Show-ul va spune povestea lui Claire Redfield și Leon Kennedy. Cel mai probabil, cei doi se vor lupta cu o serie de monștri terifianți, printre care și zombi. Informația despre viitorul anime ce urmează să apară în 2021 vine la aproximativ o lună după oficialii Netflix au confirmat că lucrează și la un live action Resident Evil. Acesta din urmă va fi un serial tradițional, nu o animație, dar cu o premisă complet diferită de filmele cu același nume care au avut-o pe Milla Jovovich în rolul principal.

resident evil infinite darkness

Revenind însă la anime-ul din 2021, show-ul nu a beneficiat momentan decât de un teaser de câteva secunde. Chiar și așa însă, îți oferă o referință pentru stilul vizual pe care îl va aborda show-ul animat.

Fiind o proprietate intelectuală a celor de la Capcom, serialul va fi produs și supravegheat îndeaproape de către Hiroyuki Kobayashi, din partea dezvoltatorului original al jocului. Animația va fi realizată de studiourile TMS Entertainment, care în trecut a creat Akira și Lupin the 3rd. În procesul de producție se vor implica și cei de la Quebico, responsabili în trecut de lung-metrajul Resident Evil: Vendetta.

Din câte se pare, acestea creații din universul Resident Evil se lansează acum pentru a celebra nu mai puțin de 25 de ani de la lansarea seriei de jocuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: