VIDEO Londra post-apocaliptică, recreată în Fallout: cum pui mâna pe jocul înfricoșător de realist

VIDEO Londra post-apocaliptică, recreată în Fallout: cum pui mâna pe jocul înfricoșător de realist

Un viitor post-apocaliptic reprezintă premisa multor jocuri de top pe care le-am văzut în ultimul deceniu. Puține dintre ele încearcă însă să te plaseze într-un oraș pe care s-ar putea să-l știi foarte bine, precum Londra.

Cel mai recent proiect al Bethesda este Starfield, un joc după care mai avem de așteptat mai mult de un an. Până atunci, însă, un grup de fani înverșunați ai Fallout au creat un DLC / Mod intitulat Fallout: London. Acesta este creat pentru Fallout 4, dar este important de reținut că funcționează pe o bază de Fallout 4. Cu alte cuvinte, trebuie să ai titlul cu pricina preinstalat pentru a avea o șansă să experimentezi la prima mână Londra post-apocaliptică.

Pe lângă trailerul pe care îl poți vedea mai joc, în această săptămână a fost publicat și un set de întrebări și răspunsuri. De acolo aflăm că acțiunea din spatele acestei aventuri single player se desfășoară în 2237 , între evenimentele din primul și al doilea joc original Fallout. Având în vedere că există un ocean între Londra și SUA continentală, multe dintre elemente pe care s-ar putea să le cunoști din jocul original nu-și vor face simțită prezența în acest mod.

De exemplu, virusul evoluției forțate, pe care s-ar putea să-l știi dacă ești fan Fallout, nu există aici. În practică, asta înseamnă că nu te vei mai confrunta cu mutanți sau inamici din specia deathclaws. ”Vom avea o versiune de adăpost, dar va fi complet diferit de Vault-Tec, cu excepția faptului că este un adăpost, sub pământ”, atrag atenția creatorii titlului.

Lumea din joc va fi împărțită între șapte facțiuni, fiecare cu particularitățile ei. Una va fi intitulată Camelot, o referință nu foarte discretă către Cavalerii Mesei Rotunde. Poți să le vezi în trailer luptându-se cu mutanți folosind săbii și scuturi. Momentan, nu are o dată de lansare, dar s-ar putea să dureze destul de mult până vei pune mâna pe el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: