VIDEO Cel mai futurist joc intră în secolul 21: Mass Efffect Legendary Editon pe PC, PS5 și Xbox Series X

VIDEO Cel mai futurist joc intră în secolul 21: Mass Efffect Legendary Editon pe PC, PS5 și Xbox Series X

Mass Effect Legendary Edition are în sfârșit o dată de lansare. Jocul va agrega cele trei titluri din serie și le va aduce în 2021 pentru consolele next-gen și PC.

Fiecare joc din seria Mass Effect s-a bucurat de multe premii la momentul lansării, dar au trecut mulți ani de atunci, iar dezvoltatorii s-au gândit că povestea este suficient de relevant în secolul 21 încât titlul merită să aibă parte de ediție Remastered. Aceasta este intitulată Legendary Edition și se va lansa pe 14 mai pentru majoritatea platformelor pe care le ai în minte, PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X / S și PlayStation 5, toate în aceeași zi.

Noul joc Mass Effect Legendary Edition este deja disponibil pentru precomandă, chiar dacă mai ai de așteptat câteva luni până când vei putea să pui mâna pe el. După cum am văzut și în cazul altor jocuri care au avut parte de un upgrade vizual, cu un succes mai mic sau mare, noul Mass Effect ar trebui să fie destul de impresionant.

Echipa din spate, Bioware, este foarte încântată de ceea ce au reușit să facă din jocurile clasice, începând cu tranziția la 4K Ultra HD cu suport pentru HDR pentru toate cele trei jocuri incluse în pachetul Legendary. În teorie, cam orice tehnologie nouă pe care ai văzut-o în jocurile video din ultimii 2-3 ani, ar trebui să fie prezentă și în noul joc, ca întreaga experiență de gaming să fie semnificativ mai realistă, iar personajele, mai aproape de fotorealism. Lista include ”ambient occlusion”, ”subsurface scattering” și ”textures smoothing”.

Ca să-ți faci o idee dacă merită sau nu să faci o investiție în Mass Effect Legendary, poți arunca o privire pe trailerul de mai jos. Ca un detaliu drăguț, în noul joc au fost micșorate semnificativ călătoriile cu liftul. Acestea aveau aproximativ un minut în jocul original pentru că erau folosite pentru a facilita încărcarea unor misiuni noi. Acum, durează doar 14 secunde.

Citește și: