VIDEO Bill Gates prezice viitorul, din nou: ”Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie”

VIDEO Bill Gates prezice viitorul, din nou: ”Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie”

Multe dintre conspirațiile legate de Bill Gates sunt alimentate de faptul că, în urmă cu câțiva ani, a prezis pandemia cu lux de detalii. Acum, co-fondatorul Microsoft s-a mai aruncat și la alte speculații legate de viitoarea criză pe care o va întâmpina omenirea.

În urmă cu câteva zile, Bill Gates a răspuns invitației lui Derek Muller pentru un scurt interviu, publicat pe canalul de YouTube Veritasium. În acel context, fost CEO Microsoft a făcut nu una, ci două predicții sumbre vizavi de viitor. În opinia lui Gates, acestea sunt mai periculoase din prisma pierderilor de vieți omenești comparativ cu pandemia.

Schimbările climatice și bioterorismul reprezintă cele mai mari viitoare amenințări la adresa omenirii, a afirmat Bill Gates. ”Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie“, este de părere fostul șef al gigantului din Redmond.

Următorul pericol pe care îl întrevede este intitulat de el ca fiind „bioterorismul“: „Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală“.

În mod inevitabil, Bill Gates a primit întrebări și pe marginea pandemiei actuale sau viitoare. Ce putem face să ne fie un pic mai bine? ”am putea să ne pregătim, astfel încât să nu mai avem niciodată un număr de morți ca acum“.

În final, fostul lider de la Microsoft încearcă să fie optimist. Are încredere în umanitate, dar este realist și a atras atenția asupra faptului că, dacă nu vom face schimbări majore în ceea ce privește respectul pentru mediul înconjurător, viitorul nu sună bine deloc, iar cele mai lovite sunt țările sărace sau cele care se află în curs de dezvoltare. Din păcate, România este una dintre aceste țări.