Vești bune pentru fanii Halo: cum arată jocul de top în 2021 pe Xbox Series X

Vești bune pentru fanii Halo: cum arată jocul de top în 2021 pe Xbox Series X

Pe măsură ce se apropie data de lansare a noului joc din seria Halo, apar din ce în ce mai multe detalii despre campania sa.

Astfel, Microsoft a distribuit un nou trailer de șase minute care oferă o privire detaliată asupra componentei single-player a jocului. Ultima dată când compania a oferit o previzualizare extinsă a campaniei lui Infinite a fost în timpul prezentării Xbox în 2020.

Acel trailer a fost primit prost, majoritatea fanilor fiind de acord că imaginile jocului păreau învechite. În urma acestei dezvăluiri, dezvoltatorul 343 Industries a spus că au de lucru, iar Microsoft a amânat ulterior jocul până în 2021.

Un nou trailer

În această ultimă previzualizare, puteți vedea că imaginile au primit o actualizare, mai ales Craig Brute. Dar ceea ce nu s-a schimbat prea mult este accentul pus pe jocul sandbox.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri ale comunității care a avut loc în primăvara acestui an, dezvoltatorii jocului au spus că s-au inspirat de niveluri precum The Silent Cartographer din Halo: Combat Evolved pentru a proiecta jocul într-un mod care să permită jucătorilor să îndeplinească obiectivele folosind propria creativitate.

Acest lucru îl poți vedea în a doua jumătate a trailerului, Master Chief descoperă, din greșeală, un avanpost Banished pe care trebuie să-l elimine. Poți să folosești cârligul lui de luptă pentru a te deplasa rapid prin baza militară și, de asemenea, poți să tragi arme și armament inamic pentru a-ți augmenta propriul arsenalul. Vehiculele joacă un rol important în modul în care este conceput jocul, la fel ca și abilitățile pe care le poți achiziționa pentru personajul principal.

Toate elementele de joc diferite se reunesc pentru a forma ceva care pare să ofere o experiență Halo clasică, dar mai deschisă. Păcat că nu vei putea juca campania cu un prieten, cel puțin nu la lansare.

Jocul urmează să fie lansat pe 8 decembrie. Mai jos poți să urmărești cel mai nou trailer.

Citește și: