Vestea dimineții de la WhatsApp: schimbarea la care utilizatorii de iPhone doar visau, disponibilă

Vestea dimineții de la WhatsApp: schimbarea la care utilizatorii de iPhone doar visau, disponibilă

Cei de la WhatsApp ne ”amenință” de câteva luni în legătură cu posibilitatea de a rula aplicația de chat pe mai multe dispozitive, fără un smartphone în preajmă. Acum, funcția este semnificativ mai aproape de a se transforma în realitate pentru noi toți.

WhatsApp lucrează de ceva la timp la transformarea serviciului său într-unul mult mai similar cu Facebook Messenger, din perspectiva flexibilității. Practic, se dorește ca un utilizator de WhatsApp să se poată autentifica fără probleme pe până la patru dispozitive, pe lângă smartphone, cu propriul cont. Lista de posibile gadgeturi compatibile include laptopuri, telefoane și tablete. În teorie, poți și la ora actuală să rulezi WhatsApp pe telefon și PC, dar ai nevoie de smartphone în preajmă. Se va renunța la această restricție.

Schimbarea WhatsApp mult așteptată, acum pe iPhone

Până și Mark Zuckerberg a confirmat într-o declarație recentă că este doar o chestiune de timp până când suportul pentru mai multe dispozitive conectate simultan la un cont de WhatsApp va deveni disponibil. De ceva timp, opțiunea cu pricina era deja disponibilă pe versiunile beta ale aplicației pentru Android. Conform datelor obținute de WABetaInfo, acum, a ajuns și pe iPhone.

Din păcate, posibilitatea de a utiliza același cont de WhatsApp pe mai multe terminale sau gadgeturi, deși a ajuns pe iPhone, din nou, este disponibilă doar în beta. Asta înseamnă că va mai trece un pic de timp până când schimbarea respectivă va ajunge la toți utilizatorii, dar cei curioși se pot înscrie pentru a testa beta-ul de iOS.

Având în vedere că discutăm de o schimbare atât de mare de funcționalitate, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră dacă cei de la Facebook, deținătorii WhatsApp, o vor ține în beta pentru mult timp de acum înainte, în funcție de feedback-ul primit de la utilizatori. În cel mai optimist caz, nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până când vei putea rula WhatsApp pe mai multe aparate, fără să ai telefonul în preajmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: