10 mai 2021 | 10:30

Veste proastă pentru utilizatorii de WhatsApp: riști să nu mai poți folosi aplicația, după ce te va enerva la culme

ACTUALITATE
Veste proastă pentru utilizatorii de WhatsApp: riști să nu mai poți folosi aplicația, după ce te va enerva la culme

WhatsApp a suferit mai multe modificări în ultimul an și nu toate au fost neapărat în interesul utilizatorilor. De aici pleacă și problema cu care s-ar putea confrunta mulți dintre noi.

În urmă cu câteva luni, s-a iscat un scandal monstru în mediul online, din cauza unei noi liste de termeni și condiții a WhatsApp. Particularitățile supărătoare au vizat partajarea conversațiilor tale cu Facebook. Ca referință, WhatsApp, la fel ca Instagram, sunt servicii online deținute de Mark Zuckerberg, fondatorul și CEO-ul Facebook.

În teorie, conversațiile care urmau să fie partajate cu Facebook nu erau mesajele tale private, ci cele pe care le transmiți către entități de business, către conturi ale unor firme. Din păcate, comunicarea a fost defectuoasă, panica s-a instaurat printre utilizatori, iar cei mai mulți au optat să nu fie de acord cu noii termeni și condiții.

Din păcate, acceptarea acelor termeni actualizați nu mai este o chestiune opțională, ci, începând cu 15 mai, devine o obligație. Dacă nu vrei să faci acest lucru, aplicația va devenit foarte greu de utilizat, înainte de a deveni imposibil de folosit.

Schimbările au fost detaliate de curând pe site-ul WhatsApp, fără să se insiste asupra unor date bine definite legate de momentul în care se vor implementa restricțiile. Cu alte cuvinte, știm că dacă nu vei accepta noii termeni și condiții ai WhatsApp, nu vei mai avea acces la istoricul tău de conversații și nu vei mai putea răspunde la mesaje decât din notificarea pe care o primești când îți scrie cineva. Nu știm însă cât timp va trece până când nu vei mai putea nici măcar primi mesaje. În teorie, ar trebui să dureze câteva săptămâni, timp în care, vei vedea pe ecran notificări constante legate de faptul că ar fi bine să fii de acord cu partajarea conversațiilor tale cu Facebook. whatsapp

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele