Vei uita de Dacia și alte mașini după ce vei vedea noul Volkswagen Polo. Când se lansează și ce atuuri va avea

Vei uita de Dacia și alte mașini după ce vei vedea noul Volkswagen Polo. Când se lansează și ce atuuri va avea

Nemții de la Volkswagen pregătesc premiera pentru noul Polo care va avea loc în următoarele săptămâni. Noul model te va face să uiți de Dacia și de celelalte modele de mașini, având în vedere detaliile tehnice dar și designul acestuia.

Când va avea loc premiera pentru noul Volkswagen Polo

Actuala generație Volkswagen Polo GTI este pregătită să primească o actualizare în următoarele săptămâni. Noul model este bazat pe Volkwagen Polo standard, care a primit recent varianta de facelift. Polo GTI, în generația sa actuală, și-a făcut debutul în 2018. Cu trapa standard deja actualizată, este momentul ca fratele său mai rapid să își facă intrarea în scenă.

Polo GTI facelift, așteptat să aibă modificări similare cu cele pentru Polo standard, va avea premiera mondială la sfârșitul lunii iunie. O schiță de design a modelului Volkswagen Polo GTI din 2022 dezvăluie că fața acestuia va avea detalii pe care le-am văzut deja pe Polo facelift

Aceasta include faruri LED cu două proiectoare noi, o bara de protecție reproiectată, o admisie mare de aer cu plasă de tip fagure, flancată de lumini LED octogonale duble. Pe lângă acestea,  o bară subțire cu LED-uri care conectează un far cu celălalt și banda clasică roșie trasă pe baza farurilor și a grilei de tip fagure, chiar deasupra acestuia, vor fi prezente în noua variantă.

Noul exterior prezintă roți din aliaj, noi opțiuni de vopsea, faruri LED remodelate, o bară spate revizuită și un design dublu de evacuare. În interior, indicii GTI semnate, cum ar fi tapiseria tartan, accente roșii și embleme GTI, dar Polo GTI ar putea obține scaune sport îmbunătățite și un sistem de infotainment actualizat cu o gamă mai largă de caracteristici de conectivitate.

noul Volkswagen Polo
Volkswagen Polo GTI facelift va avea premiera la sfarsitul lunii iunie

Motorizarea de care dispune noul model

În ceea ce privește grupul de propulsie, se așteaptă ca Volkswagen Polo GTI din 2022 să continue cu motorul său turbo-benzină de 2,0 litri. Motorul cu patru cilindri va produce cel puțin 200 CP și cuplu de 320 Nm. În forma sa actuală, Polo GTI, cu structura automată DSG cu șase trepte și cu tracțiunea față,  poate atinge 0-100 km / h în doar 6,7 secunde și depășește la 237 km / h.

Rămâne de văzut dacă performanța este un pas semnificativ înainte cu facelift-ul, dar este probabil ca Volkswagen să lanseze unele îmbunătățiri ale șasiului, precum și frâne îmbunătățite. India nu este străină de Volkswagen Polo GTI. Polo GTI de generația anterioară a fost lansat în India, varianta în trei uși, în 2016.

Dacă primul set de mașini a fost rapid vândut, al doilea lot a trebuit eliminat cu reduceri mari. Poate că acest lucru a fost descurajant, dar răspunsul la Skoda Octavia RS 245, care a fost adus în India ca import complet în 2020, va fi cu siguranță un domeniu de interes pentru Volkswagen. Compania se gândea să aducă noul și mai practic Polo GTI cu cinci uși în SUA încă de acum câțiva ani. Nemții se gândesc, de asemenea, la introducerea standardului Polo de nouă generație, bazat pe MQB adaptat pentru India.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: