Utilizatorii de iPhone vor fi încântați: fundalul care îți reamintește să îți încarci telefonul

Utilizatorii de iPhone vor fi încântați: fundalul care îți reamintește să îți încarci telefonul

Mulți dintre noi uităm să ne punem telefonul la încărcat și rămânem fără baterie chiar atunci când avem cea mai mare nevoie de ea. Utilizatorii iPhone beneficiază acum de o aplicație a cărui fundal, le reamintește că trebuie să reîncarce bateria telefonului.

În cazul în care ai tendința de a utiliza iPhone-ul până la ”ultima picătură” de baterie, până la acel punct în care încărcarea produce anxietate, ar trebui să iei în considerare aceste imagini de fundal. Proiectate de Ben Vessey, întregul lor scop este să îți amintească atunci când telefonul tău este pornit și când are nevoie de un pic de energie.

Numite „Dynamo”, seria de imagini de fundal dinamice de la Ben Vessey sunt atât distractive, cât și funcționale. Au început ca un experiment după ce designerul a văzut ce poate face aplicația Comenzi rapide Apple. Pe baza faptului că aplicația a fost foarte bună în ceea ce privește automatizarea, utilizatorii ar trebui să beneficieze de un alt tip de reminder pentru a-și încărca iPhone-ul.

utilizatorii iphone
Pachetul album este o reprezentare a cunoscutului artist, David Bowie

Utilizatorii de iPhone sunt anunțati de imaginea de fundal să își încarce dispozitivul

Având în vedere această idee, Vessey a început mai multe pachete creative de imagini de fundal. Pe lângă pachetul fețe și pachetul Apple inspirat de Emoji și sigla Apple, designerul a lansat alte două pachete, Mac și album.

„Am început să visez concepte pentru seturi de tapet care ar putea ajuta la ilustrarea ciclului de încărcare, adăugând atât atracție estetică, cât și beneficii funcționale, iar ca designer, acesta este întotdeauna scopul final”, spune Vessey.

Pachetul Mac din colecția Dynamo a fost inspirat din imagini de fundal clasice pentru Mac și simbolul Finder. Deci, acum, un pachet arată ca un căutător uriaș care zâmbește când iPhone-ul este încărcat, pare aproape mort când telefonul a rămas fără baterie și zumzăit când telefonul se încarcă. Toate swapurile sunt automate, deci nu trebuie să schimbi nimic.

Pachetul de album este un semn al lui David Bowie, unde cântărețul este imaginat ca fiind atent atunci când bateria este descărcată, doarme când bateria este descărcată și cu machiaj, cunoscutul fulger, când utilizatorul și-a conectat în cele din urmă telefonul la priză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: