Unde poți primi al 13-lea salariu în România: oferte de muncă de nerefuzat

Unde poți primi al 13-lea salariu în România: oferte de muncă de nerefuzat

Companiile private se confruntă, de ani buni, cu o criză acută de personal. În încercarea de a atrage oameni care să ocupe posturile vacante, managerii aruncă pe piață oferte care mai de care mai tentante. Așa se face că există companii care oferă chiar și al 13-lea salariu, cum se practică în general, în Germania.

Piața muncii pare să-și fi revenit în acest al doilea an pandemic. Managerii sunt mai optimiști cu privire la redresarea economică, iar stimulentele oferite de Guvern și Uniunea Europeană au diminuat în mare parte impactul economic al crizei sanitare.

Prin urmare, companiile au desfășurat în acest an ample procese de recrutare, punând la bătaie sute de mii de locuri de muncă, per ansamblu.

Ofertele nu încetează nici în perioada sărbătorilor de iarnă. Ba chiar unele dintre ele pot fi catalogate ca fiind de nerefuzat într-o țară cu venituri ca mici așa cum este a noastră.

Unde poți primi al 13-lea salariu, în România

Potrivit ofertelor de locuri de muncă consultate de economica.net, firma Duqueine Composites SRL, care activează în industria aeronautică, angajează operatori producţie la Timişoara. Ce li se oferă angajaților? Ei bine, oferta constă în salarii nete de circa 1.800 de lei pe lună, tichete de masă în valoare de 20 de lei pe zi, primă de Paşti în valoare de 700 de lei brut, primă de concediu de 1.250 de lei brut, tichete cadou de Crăciun, în valoare de 150 de lei net, al treisprezecelea salariu.

În aceeași ordine de idei, SAGE Automotive Interiors, producător de textile pentru industria auto, angajează operatori producţie la Timişoara.
Pachetul salarial oferit la angajare cuprinde salariu net de circa 1.800 de lei lunar, tichete de masă de 20 de lei pentru fiecare zi lucrată, al treisprezecelea salariu, prime de sărbători, transport asigurat la muncă.

Totodată, producătorul de huse auto Faurecia angajează operatori coasere la Vâlcea. Cei care vor fi recrutați să ocupe posturile vacante vor primi salarii care încep de la circa 1.440 de lei net lunar, tichete de masă de 20 de lei pe zi lucrată, cadouri de Paşti şi de Crăciun, transport gratuit la muncă, asistenţă medicală şi cantină în incinta fabricii.

Citește și: