07 dec. 2021 | 18:50

Unde fug românii de restricții, pentru a petrece Revelionul: aici se pot relaxa cu adevărat

ACTUALITATE
Unde fug românii de restricții, pentru a petrece Revelionul: aici se pot relaxa cu adevărat

Doar puțin a mai rămas până la noaptea dintre ani, iar românii din toată țara s-au pregătit intens pentru, poate, cel mai spectaculos moment al ultimelor luni.

Unii au de gând să petreacă în stațiunile montane, alții pe la rude, dar o bună parte dintre conaționalii noștri pleacă departe de casă și, implicit, de restricțiile de aici.

Unde pleacă românii, de Revelion

Una dintre cele mai râvnite destinații de vacanță, pentru Revelion, este Malta. Aici, numeroși români vor ciocni paharele de șampanie în noaptea dintre ani.

În condițiile în care, în restaurantele din România, petrecerea se va încheia mult mai devreme decât suntem noi obișnuiți, Malta oferă, pe lângă peisajele minunate, o adevărată oază de relaxare, în privința restricțiilor anti-pandemie.

„Trendul vacanțelor fără stres, în care să te bucuri de plimbare, de obiective turistice, mâncare bună și distracție este pe placul românilor care au muncit un an întreg și au respectat restricțiile. Cu toții își doresc să petreacă măcar câteva zile de relaxare adevărată, departe de treburile casei și grijile curente.

Pentru aceștia, Malta Travel a pregătit oferte care pornesc de la 350 de euro pe sejur și care includ zbor tur-retur,cu bagaj de cală de până la 20 de kilograme, cazare la hotel de patru stele și demipensiune.

Prețul este mai accesibil decât multe din ofertele de Revelion din stațiunile din România spre exemplu, iar vacanțele cu noi le permit să viziteze locuri deosebite, să se odihnească și să se distreze unde vor în noaptea de Revelion”, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul general al touroperatorului Malta Travel, adăugând că tot mai mulți turiști prefer în prezent vacanțele organizate, în locul experiențelor pe cont propriu.

Dacă te întrebi cât costă un sejur, de Revelion, în Malta, trebuie să știi că avem vești bune pentru tine. Prețul nu este ieșit din comun, ba chiar l-am putea numi accesibil, dacă facem o comparație cu ofertele disponibile pentru România, în anumite regiuni și la condiții de cinci stele.

Prin urmare, pentru un sejur între 28 decembrie 2021 și 2 ianuarie 2022, având incluse 5 nopți de cazare, zbor București – Malta – București, bagaj de cală (20 kg) și de mână (10 kg), precum și asistență turistică pe toată durata vacanței veți plăti, conform ofertei de pe site-ul www.malta.ro: – de la 350 euro/ persoană – Hotel Santana 4* sau de la 599 euro/ persoană – Hotel Intercontinental 5*.