Țara din Europa unde românii vor să petreacă de Revelion. Nu sunt restricții și i-a luat locul Bulgariei în top

Țara din Europa unde românii vor să petreacă de Revelion. Nu sunt restricții și i-a luat locul Bulgariei în top
Multi au ales pachetul avantajos

Al doilea an de pandemie este pe sfârșite, iar oamenii din toată lumea au învățat să trăiască cu restricții. Nici românii nu fac excepție, așa că au decis să se aventureze și să petreacă Revelionul într-o țară în care nu este necesar ca localurile să fie închise la ora 21:00. Mulți dintre români au ales o destinație fără restricții, acesta fiind principalul motiv. Urmează, printre altele, și faptul că este o țară accesibilă, frumoasă, nu extrem de scumpă și cu temperaturi mai mari decât în România.

Unde pleacă românii de Revelion

Mulți oameni au decis să meargă spre locații exotice, însă sunt și alții care au ales țări puțin mai apropiate, dar în care nu sunt restricții.

Sătui de restricții, mulți români vor să intre în Anul Nou fără să țină cont de pandemie. În România, localurile, restaurantele, cluburile și magazinele se închid la ora 21:00, iar noaptea dintre ani nu face excepție. Așadar, nu puțini sunt cei care au ales să meargă în Malta, acolo unde este cald și restricțiile nu sunt o problemă.

Vacanțele încep să se reia, deși situația pandemică nu este deloc una relaxată. Totuși, Revelionul reprezintă un moment care trebuie celebrat, iar printre puținele țări care nu au restricții se numără și Malta, acolo unde cluburile și localurile sunt deschise și după miezul nopții.

Cât costă o astfel de vacanță

„Trendul vacanțelor fără stres, în care să te bucuri de plimbare, de obiective turistice, mâncare bună și distracție este pe placul românilor care au muncit un an întreg și au respectat restricțiile.

Cu toții își doresc să petreacă măcar câteva zile de relaxare adevărată, departe de treburile casei și grijile curente.

Pentru aceștia, Malta Travel a pregătit oferte care pornesc de la 350 de euro pe sejur și care includ zbor tur-retur,cu bagaj de cală de până la 20 de kilograme, cazare la hotel de patru stele și demipensiune.

Prețul este mai accesibil decât multe din ofertele de Revelion din stațiunile din România spre exemplu, iar vacanțele cu noi le permit să viziteze locuri deosebite,

să se odihnească și să se distreze unde vor în noaptea de Revelion”, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul general al touroperatorului Malta Travel,

În acest tip de vacanțe, turiștii se deconectează de situația dificilă din țara de proveniență și se reîncarcă cu energie.

Conform reglementărilor, Malta permite accesul persoanelor vaccinate, fără interdecții și mențin carantina pe propria cheltuială pentru cei care nu s-au vaccinat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI