Trucuri WhatsApp – cum ascunzi conversațiile de care nu vrei să știe nimeni, ca să rămână discrete

Trucuri WhatsApp - cum ascunzi conversațiile de care nu vrei să știe nimeni, ca să rămână discrete

WhatsApp se află într-un progres perpetuu și încearcă să facă tot ce este posibil pentru a se adapta la cerințele utilizatorilor. În acest context, tocmai ți-a făcut viața mai ușoară dacă vrei să ascunzi anumite conversații și să rămână ascunse.

Încă de la primele iterații de WhatsApp, îndrăgita aplicație de chat ți-a pus la dispoziție un mecanism prin care să arhivezi anumite conversații, pe care ți-ai fi dorit să nu le mai vezi în lista principală de chat. Din păcate, opțiunea respectivă venea cu un handicap semnificativ. Dacă persoana de la capătul conversației arhivate îți mai trimitea un mesaj sau tu ai fi scris ceva, conversația era dezarhivată automat, reducând la zero efortul de a o arhiva sau ascunde.

Cum ascunzi conversații din WhatsApp pentru totdeauna

”Am auzit că utilizatorii vor ca mesajele lor arhivate să rămână ascunse în directorul cu conversații arhivate, în loc să se mute în lista principală de conversații când sosește un mesaj nou.”, au postat oficialii companiei pe Twitter.

”Noua secțiune de Conversații Arhivate înseamnă că orice conversație care este arhivată în acel director, va rămâne arhivată, chiar și dacă un mesaj nou este trimis în conversație”, au adăugat oficialii. Cu alte cuvinte, schimbarea a fost făcută de WhatsApp și tu nu trebuie să mai faci nimic, decât să te asiguri că ai ultima versiune a aplicației descărcată din Google Play sau Apple AppStore.

Tot ca un detaliu interesant, dacă vrei să arhivezi toate conversațiile tale din WhatsApp de pe telefon, pentru a face curățenie, poți face asta. Intri în WhatsApp la Setări în dreapta jos și optezi pentru Conversații. Apeși pe Arhivați toate conversațiile și confirmi alegerea făcută.

În cazul în care vrei să arhivezi o singură conversație, pentru a o ascunde în permanență, treci degetul peste ea în lista de conversații de la dreapta la stânga, faci un swipe de la dreapta la stânga. Pentru a vedea conversațiile arhivate, tragi în jos din lista de conversații și accesezi secțiunea Conversații Arhivate.