Trucuri WhatsApp, ca să înșeli expeditorul: cum vezi o poză primită, fără să deschizi conversația

Trucuri WhatsApp, ca să înșeli expeditorul: cum vezi o poză primită, fără să deschizi conversația

Chiar și dacă a picat WhatsApp în urmă cu câteva zile, aplicația de chat deținută de Facebook continuă să reprezinte mijlocul preferat de dialog pentru mulți dintre noi. Din acest motiv, ar fi bine să știi și câteva trucuri pentru a profita la maxim de ce are de oferit.

Încă de la primele versiuni, aplicația WhatsApp a pus accent pe securitatea conversațiilor, dar și pe un mecanism deștept de confirmare a citirii mesajelor. Dintr-un punct de vedere, de fapt, particularitățile legate de interacțiunea între utilizatori au fascinat persoanele din fiecare colț al mapamondului. Oamenii își doreau să știe momentul exact când cineva a fost online, când a văzut o poză primită sau a citit un mesaj. Se pare însă că aceste elemente esențiale pot fi totuși înșelate, în câțiva pași simpli.

Cum vezi o poză primită pe WhatsApp, fără să știe expeditorul

WhatsApp are peste două miliarde de utilizatori și nu cred că valoarea cu pricina a scăzut prea mult după dezastrul de la începutul acestei săptămâni. Pentru a-și extinde însă acel număr, introduce deseori opțiuni noi, funcții interesante care îți fac viața mai ușoară, deși multe dintre ele nu sunt foarte evidente.

De exemplu, există un sistem simplu prin care poți să vezi o fotografie primită, fără să deschizi conversația din care face parte și, implicit, fără să știe expeditorul că ai văzut-o. Dacă asta îți dorești, persoana cu pricina nu va mai vedea niciodată bifele acelea albastre în dreptul mesajului său.

Este important de reținut că, cel puțin momentan, acest truc de WhatsApp funcționează doar pe iPhone, nu și pe Android. Dincolo de acest detaliu, dacă vrei să vezi o poză primită fără să știe cel care ți-a expediat-o, există o soluție. Intri în lista de conversații pe WhatsApp în care ai conversația necitită. Ții degetul pe ea pentru câteva momente, iar din meniul contextual, optezi pentru More. De acolo, te interesează Export Chat. Alege să salvezi conținutul conversației în ”Files” sau Fișiere, managerul nativ de documente de pe iOS. Optează pentru un folder sau director care o să-ți fie ușor de ținut minte, eventual crează unul nou și salvează-l acolo.

Deschide aplicația Files sau Fișiere, găsește directorul în care ai salvat conversația, iar în interiorul lui, vei găsi imaginea dorită.

Etichete: