Pică Facebook și WhatsApp, acestea sunt telefoanele care te salvează. Bune de jocuri, să rămâi „sănătos”

Pică Facebook și WhatsApp, acestea sunt telefoanele care te salvează. Bune de jocuri, să rămâi „sănătos”

Momentul în care Facebook și WhatsApp au căzut a determinat isterie în masă în rândul internauților. Află ce telefoane poți cumpăra pentru a juca cele mai bune jocuri, în cazul în care acest lucru se va întâmpla din nou.

Cele mai utilizate aplicații din lume, WhatsApp, Facebook și Instagram au suferit o cădere seara trecută care a durat mai mult de cinci ore. Acest lucru i-a determinat pe utilizatori să caute alte modalități de a-și ocupa timpul în care ar fi dat scroll sau ar fi postat ultimele noutăți, mulți dintre ei ajungând să se joace jocurile preferate pe telefon.

În eventualitate în care acest lucru se mai întâmplă, achiziționează-ți cel mai bun telefon pentru a putea juca ultimele jocuri. eMAG oferă o gamă variată de smartphone-uri, astfel că poți achiziționa telefonul mobil Xiaomi Redmi Note 9 Pro la un super preț. Dispozitivul vine echipat cu o memorie RAM de 6GB, un spațiu de stocare de 128GB și un display de 6.67 inci, ceea ce îl face unul dintre cei mai buni parteneri de joacă, la un preț special AICI.

Dacă Facebook și WhatsApp nu merg, telefoanele Samsung îți oferă performanța optimă pentru cele mai noi jocuri

Samsung Galaxy A32 este încă un telefon care îți oferă performanța optimă pentru cele mai bune jocuri pe dispozitivele mobile. Cu un afișaj de 6,5 inci, memorie RAM de 4GB și un spațiu de stocare de 64GB, telefonul îți va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a face față luptei. Datorită tehnologiei 5G, nu vei avea probleme cu viteza la internet, toate la un preț foarte bun AICI.

Tot din gama Samsung poți achiziționa de la eMAG Galaxy A52 care vine echipat cu un display Super AMOLED de 6,5 inci, o memorie RAM de 6GB și un spațiu de stocare de 128GB, la un preț foarte bun. Acesta este prevăzut și cu tehnologia 5G, astfel că și dacă ești în mișcare, nu vei avea probleme cu lag-ul. Accesează oferta AICI.

Citește și: