Transformarea WhatsApp care va schimba cum folosești aplicația de chat: cât de mult seamănă cu Messenger

Transformarea WhatsApp care va schimba cum folosești aplicația de chat: cât de mult seamănă cu Messenger

Dacă nu foloseai suficient de mult WhatsApp și nu considerai că aplicația este una suficient de utilă în viața de zi cu zi, o actualizare iminentă s-ar putea să-ți facă viața și mai ușoară, iar pe tine, mai eficient.

În urmă cu câteva săptămâni, au apărut primele informații legate de introducerea în conversațiile de pe WhatsApp a reacțiilor. Foarte similare cu cele de pe Facebook Messenger, la care ai acces deja de câțiva ani, reacțiile din WhatsApp au început deja să fie disponibile pentru un public un pic mai larg, deși, la început, doar cei de la WABetaInfo le-au adus în lumina reflectoarelor.

WhatsApp, mai aproape de Messenger și Instagram

Având în vedere că discutăm de aplicații deținute de Facebook, la un moment dat, era inevitabilă tranziția unor funcții din Messenger în Instagram, din Instagram în WhatsApp și așa mai departe. De această dată, însă, vorbim de mecanismul reacțiilor la mesaje cu care te-ai obișnuit din Messenger, transpus în WhatsApp.

Ții degetul apăsat pe un mesaj primit sau expediat și îi poți asocia o reacție. Dacă mesajul a fost expediat într-o conversație de grup, îi pot fi asociate un număr aparent infinit de reacții, luând în calcul faptul că, în momentul în care valoarea depășește 999, vei vedea 999+. În mod previzibil, reacțiile nu sunt anonime și poți vedea cine a reacționat în ce fel la un mesaj.

Momentan, noua funcție este disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori de Android și iPhone. Dacă cineva care are acces la noua opțiune, în timp ce tu nu ai, reacționează la un mesaj de al tău, nu vei vedea reacția, ci o notificare prin care ți se atrage atenția că ar trebui să actualizezi aplicația, chiar dacă nu există acea iterație mai nouă în Google Play Store sau Apple AppStore. Momentan, nu este foarte clar când noua funcție va fi disponibilă pentru toți utilizatorii de WhatsApp.

whatsapp-reactions

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: