Tesla te invită să vizitezi noua sa fabrică, dar nu pentru distracție: vrea să-și spele păcatele

Tesla te invită să vizitezi noua sa fabrică, dar nu pentru distracție: vrea să-și spele păcatele

Tesla invită oamenii care locuiesc în apropierea noii sale fabrici germane să viziteze uzina de producție luna viitoare.

Fabrica, care va furniza mașini Tesla pe piața europeană, se apropie de finalizare în Gruenheide, în statul german Brandenburg.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a postat pe Twitter că va fi prezent la ceea ce a numit „târgul județean” pe 9 octombrie.

Cetățenilor din Brandenburg și Berlin li se va permite să exploreze fabrica și să privească în interior. Vizitatorii pot „vizita standuri la fața locului și se pot alătura diferitelor activități” și vor avea, de asemenea, șansa de a face plimbări într-un model Y, a spus Tesla.

Persoane interesate să participe la evenimentul care va începe de la 10 dimineața, se poate înregistra online până pe 30 septembrie, a spus compania.

„Din cauza constrângerilor de capacitate, biletele nu sunt garantate”, a adăugat aceasta. Dacă evenimentul va ajunge la capacitate maximă, producătorul auto va acorda prioritate vizitatorilor cu o adresă în Berlin sau Brandenburg.

Tesla intenționează să trimită biletele până în octombrie, deoarece se așteaptă la o prezență ridicată. Mai mult, aceasta a cerut vizitatorilor să folosească transportul public pentru a se deplasa la fabrică, deoarece vor exista autobuze care vor face transferul între localitate și uzină. De asemenea, Tesla a adăugat că evenimentul va avea loc indiferent de condițiile meteorologice.

Problemele cu care s-a confruntat Tesla

Ecologiștii și birocrația au întârziat uzina de 5,8 miliarde de euro.

Lunile trecute, Musk a vizitat Germania și s-a întâlnit cu liderii statului. Aprobarea finală de mediu de către statul Brandenburg pentru fabrica de mașini și o uzină de baterii care este, de asemenea, planificată, este în așteptare.

O consultare online pentru obiecții la cererea actualizată pentru proiectul de construcție urmează să înceapă săptămâna viitoare. Lui Tesla i s-a permis să înceapă construcția uzinei după obținerea aprobărilor preliminare, iar construcția este în plină desfășurare.

Ecologiștii au avertizat asupra consecințelor negative datorate plantei, precum lipsa apei potabile.

Musk a declarat că Tesla speră să construiască primele mașini la fabrică în octombrie sau la scurt timp după aceea.

Citește și: