26 feb. 2021 | 09:30

Telefonul Samsung cu cea mai mare baterie, mai ieftin decât ai crede: nu este Galaxy S21

ACTUALITATE
Telefonul Samsung cu cea mai mare baterie, mai ieftin decât ai crede: nu este Galaxy S21

Chiar dacă s-au făcut progrese important când vine vorba de încărcarea rapidă a telefoanelor, companii precum Samsung fac eforturi în continuare să-ți aducă telefoane cu acumulatori foarte generoși.

Samsung și-a făcut deja o tradiție din a aduce pe piață același terminal sub nume diferite, în funcție de teritoriul căruia îi este destinat. În această categorie intră și noul Samsung Galaxy M62, pe care în India îl găsești sub denumirea de Galaxy F62. Motivația din spatele diferenței de nume nu este foarte clară, dar reprezintă o practică mai veche a sud-coreenilor.

Dincolo de detaliile de nomenclator, noul Galaxy M62 va ajunge în Thailanda și Malaezia pe 3 martie, motiv pentru care, există deja o pagină oficială cu numele său pe site-ul Samsung. Terminalul are niște specificații mai multe decât decente, dar motivul principal pentru care s-ar putea vinde ca pâinea caldă ține de acumulatorul de 7000mAh.

Aceasta este o raritate la Samsung, dacă nu cumva o premieră. Ca referință, Galaxy S21 Ultra 5G, cel mai bun terminal al momentul din portofoliul companiei are un acumulator de doar 5000 mAh. Note 20 Ultra 5G s-a rezumat la 4500 mAh. În plus, ca să nu îmbătrânești până ți se încarcă noul M62, ai parte și de încărcare rapidă de 25W, mai mult decât iPhone 12 Pro Max, de exemplu. Nu trebuie neglijat nici faptul că poți folosi un M61 pentru a încărca alte dispozitive.

Samsung Galaxy M62 va fi disponibil pentru achiziție în culorile albastru, negru și verde. Este construit în jurul unui panou Super AMOLED de 6,7 inci cu rezoluție nativă 1080p. La interior, ascunde un procesor Exynos 9825 cu 8GB RAM, în timp ce pe spate are patru camere, dintre care una utilizează un senzor de 64 de megapixeli. În ceea ce privește spațiul liber, se pare că va fi disponibil atât cu 128GB, cât și 256GB de memorie internă.

Prețul oficial nu a fost încă făcut public, dar dacă luăm ca referință Galaxy F62 din India, ar trebui să coste în jur de 360 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele