Telefonul Samsung cu cea mai mare baterie, oficial: costă un sfert față de Galaxy Note 20

Telefonul Samsung cu cea mai mare baterie, oficial: costă un sfert față de Galaxy Note 20

Dacă ai avut dintotdeauna o problemă cu bateria la telefon și ești un fan al terminalelor Samsung, te va bucura cu siguranță lansarea noului Galaxy M51.

În ultimele săptămâni, noul Samsung Galaxy M51 a făcut subiectul mai multor speculații. Acum, dispozitivul a fost lansat în mod oficial și bifează toate particularitățile care te-ar putea încânta, începând cu un preț rezonabil.

În timp ce telefoanele de top ajung cu ușurință la 1500 de euro, fără să fie placate cu aur, noul Galaxy M51 are cea mai mare baterie din telefoane Samsung și costă doar 360 de euro. Poate fi achiziționat în culorile albe sau negru și va ajunge în magazine începând cu 11 septembrie.

samsung galaxy m51

Samsung Galaxy M51 este construit în jurul unui panou Super AMOLED cu diagonala de 6,7 inci, cu o rezoluție nativă Full HD+. Are un senzor de amprentă pe lateral și o margine a ecranului cât se poate de subțire.

Inițial, se vehicula că acest terminal atrăgător va fi lansat pentru piața din China, dar tocmai a fost publicat pe site-ul Samsung din Germania, ca o confirmare a faptului că ar trebui să-l găsești în majoritatea țărilor europene.

Cel mai mare atuu al aparatului constă în acumulatorul de 7000 mAh, cel mai mare integrat în vreun telefon Samsung până la această oră. Acesta ar trebui să te țină departe de priză pentru două zile și să se încarce destul de repede, datorită încărcătorului de 25W.

Partea de procesare este asigurată de o combinație între un Snapdragon 730, cu 6GB RAM și 128GB de memorie internă care poate fi extinsă printr-un card microSD. În ceea ce privește posibilitățile de captură, ai o cameră principală de 64 de megapixeli, o cameră ultrawide de 12 megapixeli cu un câmp de vizibilitate de 123 de grade și o a treia cameră de 5 megapixeli pentru macro. Cea de a patra cameră de pe spate este folosită ca senzor de adâncime, în timp ce selfie-urile vor avea 32 de megapixeli.