Sute de locuri de muncă, disponibile pentru români: poți începe anul în forță, la una dintre cele mai puternice companii

Sute de locuri de muncă, disponibile pentru români: poți începe anul în forță, la una dintre cele mai puternice companii

Dacă ai plecat cel puțin o dată în vacanță, e imposibil să nu fi auzit despre platforma de rezervări online pentru spații de cazare, Booking.com. Ei bine, se fac angajări masive în țara noastră, pentru această companie puternică.

Booking va lansa, în București, centrul regional de servicii, motiv pentru care este în căutare de personal, la noi în țară.

Ce specializări se caută

Se pare că gigantul Booking a deschis posturi pentru Manager Business Process Management, Procurement Analyst, Security Engineer – Detection & Response, Regional Finance Manager, Senior Recruiter – Technology, Account Executive, Regional HR Manager, Junior Privacy Analyst, Program Manager.

Fondată în 1996 la Amsterdam, Booking.com s-a transformat dintr-un mic start-up olandez în una dintre principalele companii de turism digital la nivel mondial. Ca parte a Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG), misiunea Booking.com este de a face ca explorarea lumii să fie la îndemâna tuturor.

Prin investiții în tehnologii care elimină părțile stresante ale călătoriilor, Booking.com pune la dispoziția a milioane de călători experiențe memorabile, opțiuni diverse de transport și locuri incredibile de cazare – de la locuințe la hoteluri și multe altele. Fiind una dintre cele mai mari platforme comerciale turistice din lume, atât pentru branduri renumite, cât și pentru antreprenori de orice anvergură, Booking.com le permite proprietăților de pe tot globul să aibă expunere globală și să își dezvolte afacerile.

Platforma Booking.com este disponibilă în 43 de limbi și oferă peste 28 de milioane de unități de cazare raportate în total, dintre care peste 6,2 milioane de unități de cazare în locuințe, apartamente și alte locuri unice de cazare. Indiferent de destinația sau de activitatea dorită, Booking.com vă oferă totul la îndemână, cât și asistență non-stop de la serviciul pentru clienți.

„Fie că doriți să vă cazați într-un apartament elegant, la un complex de lux pe malul mării sau la o pensiune confortabilă la țară, Booking.com vă oferă o diversitate uimitoare și o gamă largă de opțiuni – toate într-un singur loc”, transmit reprezentanții companiei.

Citește și: