Surprize senzaționale de la Lidl chiar în primele zile din an. Toți clienții din țară sunt vizați

Surprize senzaționale de la Lidl chiar în primele zile din an. Toți clienții din țară sunt vizați

Lidl România a făcut în cursul acestei săptămâni un anunț surpriză pentru toți clienții. Așadar, retailerul continuă cu ofertele special și în noul an.

Mai exact, cei de la Lidl România au anunțat care sunt promoțiile disponibile de săptămâna viitoare în cadrul magazinelor din toată țara. Este vorba despre ofertele pe care mulți dintre români le așteptau de ceva vreme în magazinele sale.

Oferte speciale de la Lidl, la început de an

Retailerul german nu a mai avut de ceva vreme ofertele XXL care aduc cantități foarte mari din anumite produse la prețuri speciale, însă iată că acest lucru se întâmplă din nou pentru toată lumea.

Astfel, cei de la LIDL România au anunțat că începând cu data de 11 ianuarie 2021 vor avea aceste produse speciale în cantități XXL disponibile pentru clienții din România în toate magazinele.

LIDL România a început anul 2021 destul de timid, cu doar unele noutăți pe partea de produse cu reduceri sau prețuri speciale, dar acum continuă cu oferte ceva mai bune de care oricine se va putea bucura.

Pentru începutul anului, Lidl a venit cu câteva propuneri excelente de produse. Dacă arunci o privire prin catalogul lanțului de magazine, sigur vei găsi ceva care să te încânte. Ai, de exemplu, iaurt cu fructe Pilos la 2,2 lei. Există și file de somon sălbatic la 10 lei, dar și băutură din soia Alpro la 10 lei. Mai poți cumpăra și burger vegan la 11,19 lei.

Lidl știe foarte bine că românii vor să profite de promoții extrem de bune, astfel că produsele disponibile în cantități XXL sunt o motivație bună pentru a-i aduce în magazinele sale, chiar dacă ofertele sunt limitate.

Pe de altă parte, cei de la LIDL România au produse de la diverse branduri, astfel ca vei avea ocazia de a cumpăra produse variate de la lanțul de magazine.

Toate aceste produse vor fi disponibile în toate magazinele LIDL din țară doar în săptămâna care începe în data de 11 ianuarie, așa că dacă vrei să profiți de ceva, ar fi bine să o faci cât mai curând.

Citește și: