SRS-NS7 sau boxa de la gât, cea mai nouă invenție marca Sony: cât este de deșteaptă

SRS-NS7 sau boxa de la gât, cea mai nouă invenție marca Sony: cât este de deșteaptă

Sony a dezvăluit cel mai nou produs al său cu suport Dolby Atmos. Compania spune că SRS-NS7 oferă „o experiență captivantă de home theater” fără a fi nevoie de un sistem de difuzoare cu sunet surround sau de a avea căști fixate în jurul capului.

Pentru efectul complet Dolby Atmos, o să ai nevoie de un televizor Sony Bravia XR și de transmițătorul wireless inclus. După ce conectezi adaptorul și îl asociezi cu „banda de gât” prin Bluetooth, o să poți utiliza aplicația 360 Spatial Sound Personalizer pentru a-ți fotografia urechea. Aplicația îți va estima forma urechii și îți va optimiza dispunerea boxelor virtuale Dolby Atmos.

Compania spune că transmițătorul va reduce, de asemenea, decalajul audio pentru a se potrivi cu precizie cu sunetul și imaginile. Poți cumpăra separat emițătorul wireless WLA-NS7 și îl poți folosi cu niște căști Sony pentru același efect.

Inovație la maxim

Acest produs poate fi conectat la mai multe dispozitive. Astfel, poți asocia SRS-NS7 cu un smartphone și poți asculta 360 Reality Audio prin serviciile de streaming de muzică acceptate, cum ar fi Deezer și Tidal. De asemenea, clienții pot conecta dispozitivul și la un computer sau tabletă.

Sony remarcă faptul că SRS-NS7 este proiectat să fie flexibil și include conexiune multipunct, ceea ce înseamnă că se poate conecta simultan la două dispozitive. Deci, dacă asculți muzică de pe computer și sună un telefon, poți răspunde cu o apăsare de buton și poți utiliza microfonul încorporat. În plus, SRS-NS7 are un rating IPX4, ceea ce înseamnă că este rezistent la stropi de apă.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, vei obține până la 12 ore de utilizare dintr-o singură încărcare, spune Sony, și până la cinci ore de redare la volum maxim. Vei obține până la o oră de utilizare după 10 minute de încărcare.

Banda de gât SRS-NS7 costă 300 de dolari, iar emițătorul TV este de 60 USD. Precomenzile sunt deschise acum, iar dispozitivele vor fi livrate pe 27 octombrie.

Citește și: