Spotify îți face viața mai ușoară: actualizarea care te ajută să te enervezi mai puțin

Spotify îți face viața mai ușoară: actualizarea care te ajută să te enervezi mai puțin

Spotify este una dintre cele mai importante platforme de streaming de pe mapamond, dar pentru că mulți o folosesc pentru a-și asculta podcasturile preferate, o nouă actualizare îți face viața semnificativ mai ușoară.

În momentul în care asculți o piesă muzicală și îți place mult, în doar câteva momente, o poți pune pe Facebook, o poți trimite unui prieten și, chiar dacă ai ascultat-o pe Spotify sau Apple Music, o găsești pe YouTube pentru a-ți face și mai ușoară partajarea. În teorie, acest mecanism se aplică și podcasturilor, dar dacă îți place un moment dintr-un podcast de trei ore și jumătate cu Joe Rogan, nu era foarte ușor să-l partajezi doar pe acela, până acum.

Prin intermediul celei mai recente actualizări, cei de la Spotify au decis să-ți includă o funcție suplimentară în meniul de partajare a conținutului multimedia de pe platformă. Data viitoare când apeși pe Share, dacă ai ultima versiune a aplicației, vei putea opta pentru partajarea unei melodii sau a unui podcast la momentul în care ești în procesul de redare.

Astfel, dacă ai găsit o glumă bună într-un podcast la o oră, zece minute și 13 secunde, poți trimite un link direct către acel moment. Când persoana de la capătul firului îl accesează, ajunge exact la momentul care ți s-a părut ție interesant, simplu și rapid.

Tot acum, Spotify aduce o îmbunătățire importantă funcționalității Canvas, opțiunea de a atașa conținut video artistic pieselor audio pe care le rulezi cu ecranul deschis la telefon, tabletă, pe PC sau Mac. Pe lângă faptul că vor fi mai diversificate, Spotify îți permite să le partajezi și pe Snapchat, nu doar pe Instagram Stories. În plus, de acum înainte, va exista o opțiune de previzualizare în Spotify a viitoare tale postări, ca să vezi cum arată o piesă cu video, înainte să o postezi pe vreo rețea de socializare.