Se întâmplă la Digi | RCS-RDS chiar acum: primești gratis așa ceva. Ce condiții trebuie îndeplinite

Se întâmplă la Digi | RCS-RDS chiar acum: primești gratis așa ceva. Ce condiții trebuie îndeplinite

Digi | RCS-RDS s-a remarcat cu vitezele foarte bune la internet fix, adică prin fir. Și în 2021 încearcă să nu piardă acel loc. Ba chiar încearcă să facă asta și pe wireless.

De anul acesta, grupul Digi | RCS-RDS duce, în sfârșit, internetul la următorul nivel. E vorba de standardul Wi-Fi 6 pentru care îți trebuie echipament potrivit. Nu trebuie să faci însă nimic cu adevărat special. Doar să alegi bine abonamentul.

„Netul tău e mai rapid decât al lor. Fă-ți upgrade sau abonează-te la Fiberlink 1000 cu router Wi-Fi 6. Nu rapid. CEL. MAI. RAPID.”
Digi | RCS-RDS

digi rcs-rds wi-fi 6 internet

Promisiunea e măreață, dar de data asta chiar e cazul să faci upgrade. Ai astfel și viteză pe fir, și viteză pe wireless. Dar ține cont că ar trebui să ai și echipament pregătit pentru Wi-Fi 6. Vorbim aici de telefoane și laptopuri premium, dacă nu chiar și televizoare, lansate în ultimul an. Despre Wi-Fi 6 poți afla de aici.

Ce presupune internetul Fiberlink 1000 de la Digi | RCS-RDS

În prezent, Fiberlink 1000 costă 40 de lei pe lună și cu viteze maxime de download de până la 940 Mbps și 450 Mbps pentru upload. Dar lista de beneficii nu se oprește aici. Beneficiezi de internet mobil cu preț redus, ai gratuit 2 conturi în aplicația Digi Wi-Fi, primești 2 adrese de email de formă @rdslink.ro și ai gratuit 50 GB spațiu de stocare în Digi Storage.

Totodată, poți activa gratuit funcția Control Parental și poți activa gratuit funcția DNS Dynamic.

La cum arată situația, vei mai lucra de acasă și în perioada următoare. Și, în orice caz, un internet rapid nu strică.

Totodată, legat de Wi-Fi 6 de la Digi | RCS-RDS, ține cont că telefonul tău consumă mai puțină baterie decât pe 4G, ceea ce-i foarte important. Și nici nu mai trebuie să stai pe date mobile în casă doar pentru că internetul wireless e prea lent sau nu susține suficiente conexiuni.

Etichete: