Se dă gratis la Digi chiar acum: vestea momentului pentru milioane de români

Se dă gratis la Digi chiar acum: vestea momentului pentru milioane de români

Grupul Digi | RCS-RDS a venit cu o veste excelentă în prima lună de primăvară. E vorba acum de-o ofertă excelentă atât pentru clienți, cât și pentru cei care vor să devină clienți.

Digi | RCS-RDS are o ofertă foarte bună în perioada asta. E vorba de-a avea gratuit, timp de două luni, acces la HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2. Sunt toate disponibile în HD, iar tu vezi dacă te încântă sau nu.

Totodată, prin această ofertă, ai acces și la HBO Go. Astfel, te uiți la conținutul preferat oriunde ești. Toate acestea sunt incluse în pachetul Maxpak. Odată ce s-au terminat cele două luni plătești 15 lei pe lună sau anulezi.

Promoția este valabilă online și în magazinele Digi | RCS-RDS, în perioada 1 – 31 martie 2021, pentru abonații care achiziționează serviciile de televiziune digitală pe o durată de 24 de luni și activează extraopțiunea MAXPAK.

Reducerea se aplică în primele două luni de la data activării extraopțiunii. Totuși, merită menționat că serviciul HBO Go este gratuit doar împreună cu un abonament de televiziune digitală prin cablu sau satelit și un abonament de internet, disponibile la aceeași adresă, cu extraoptiunea Maxpak activată. Detaliile sunt aici.

Cât dai pe cablu dacă îl iei de la Digi | RCS-RDS

Dacă n-ai cablu de la această companie, există un pachet Digital cu 159 de canele TV digitale (41 dintre acestea sunt HD), peste 60 de canele sunt disponibile în aplicația Digi Online, iar primul echipament este în custodie.

Totodată, beneficiezi de canalele TV Digi incluse: canalul de știri, canale de documentare, dar și canalele sportive. Și poți adăuga canalul TV Film Now și te bucuri de cele mai tari filme și seriale.

În fine, independent de ofertă, dacă vrei conținut 4K, poți avea cu cinci lei pe lună pentru Digi 4K. Și dacă faci acest pas, nu ignora aplicația prin care vezi canalele TV oriunde ești. Ai nevoie doar de-o conexiune la internet.

Citește și:
Etichete: