Schimbarea WhatsApp pentru mesaje cu adevărat secrete: ai așteptat-o de când există aplicația

Schimbarea WhatsApp pentru mesaje cu adevărat secrete: ai așteptat-o de când există aplicația

Sunt multe motive pentru care ai putea să îmbrățișezi aplicația WhatsApp, dacă nu ai făcut-o deja. Cu toate acestea, mai poți adăuga încă unul la o listă incredibil de stufoasă.

WhatsApp are de câțiva ani posibilitatea de a expedia și recepționa mesaje care dispar în cadrul unor conversații secrete. În acele dialoguri, tot ce expediezi va dispărea fără niciun fel de intervenție din partea ta după șapte zile. Indiferent dacă este vorba de mesaje efective, poze sau clipuri video, nimeni nu le va mai putea vedea după o săptămână, dacă nu cumva a făcut o captură de ecran, context pe care nu-l poți influența.

WhatsApp, mult mai bun pentru conținut sensibil

Cei de la WhatsApp s-au gândit însă să fure o pagină de la concurență și să ducă mesajele care dispar la un cu totul alt nivel. O nouă versiune beta pentru Android include posibilitatea expedierii unor mesaje media pe care le poți vedea o singură dată, ca pe Instagram de exemplu.

Astfel, dacă trimiți o poză sensibil unui partener sau parteneră, o va putea vedea pentru câteva secunde, după care va dispărea pentru totdeauna. Funcția nu este momentan disponibilă tuturor utilizatorilor, dar în funcție de feedbackul de la utilizatori, nu ar trebui să dureze foarte mult până se va întâmpla acest lucru.

Ca să știi dacă ai câștigat acces la noua funcție de ”view once”(vezi o dată), ar trebui să fie atent la un buton suplimentar în fereastra de compunere a mesajului, un buton cu un fel de temporizator, cronometru, lângă butonul de expediere.

Ca un detaliu important legat de acest tip de mesaje, chiar și dacă ai dezactivate confirmările de citire, persoana de la capătul firului va vedea totuși momentul exact în care ai deschis mesajul sau conținutul media expediat prin noul mod. Același principiu se aplică și în cazul mesajelor care dispar expediate într-un grup. În continuare nu poate opri nimeni pe nimeni să facă o captură de ecran a ceea ce a primit.