29 nov. 2021 | 19:15

Românii primesc câte 400 de lei fiecare, de la stat. Ce trebuie să faci e simplu și rapid, cu campania Rabla pentru electrocasnice

Ghidul cumpărătorului
Românii primesc câte 400 de lei fiecare, de la stat. Ce trebuie să faci e simplu și rapid, cu campania Rabla pentru electrocasnice

În cadrul programului Rabla pentru electrocasnice, românii primesc câte 400 de lei fiecare de la stat. Află ce pași simpli trebuie să urmezi pentru a beneficia de ajutorul de la stat.

Actuala etapă a programului Rabla pentru electrocasnice a început în data de 26 noiembrie și se va finaliza în data de 2 decembrie. Astfel, românii vor putea obține vouchere în valoare de 400 de lei, atunci când vor da la schimb electrocasnicele vechi pe care le au. Suma de 400 de lei este acordată doar în cazul electrocasnicelor mari și pentru fiecare dintre acestea. Această sumă diferă în funcție de produsul oferit la schimb care urmează a fi schimbat cu altul nou. Află ce sumă poți obține în funcție de produs, AICI.

Cu ajutorul acestor vouchere, românii vor putea să își achiziționeze produse electrocasnice precum mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, frigidere sau congelatoare.  În cadrul magazinului eMAG, în afara voucherului de 400 de lei vei beneficia și de transport gratuit, astfel că un reprezentant al magazinului va veni acasă la tine și va ridica gratuit vechile electrocasnice.

Astfel, poți beneficia de oferta eMAG achiziționând mașina de spălat rufe Arctic care are o capacitate de 8 kg, 1.200 RPM, Clasa C și tehnologiile Motor Silent Inverter și ExtraSteam, valabilă AICI.

Din aceeași campanie face parte și mașina de spălat vase Arctic, care beneficiază de o capacitate de 14 seturi, 6 programe, Clasa D și deschidere automată a ușii, ofertă valabilă AICI.

La categoria frigidere, eMAG ofertează combina frigorifică Heinner. Aceasta are o capacitate de 286 de litri, tehnologie Less Frost, Iluminare LED, control mecanic, termostat ajustabil, Clasa E și poți beneficia de toate acestea la un preț special AICI.

Primește un voucher de 400 de lei de la stat care te va ajuta în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice

Prima etapă cuprinde doar mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe, frigidere și congelatoare. În cea de-a doua etapă a programului, al cărei start va fi dat în data de 3 decembrie, românii vor putea primi vouchere pentru laptopuri, tablete sau televizoare. Această etapă secundă se va sfârși în data de 9 decembrie.

Cea de-a treia etapă și ultima, va începe în data de 10 decembrie. În cadrul acestei etape, românii își vor schimba vechile aparate de aer condiționat, uscătoarele de rufe, dar și aspiratoarele. Prin demararea acestei campanii, autoritățile române consideră că fac un pas înspre reducerea poluării de pe teritoriul țării noastre și totodată respectă directivele Comisiei Europene cu privire la protejarea mediului. Acest program este derulat de către Ministerul Mediului, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu.