Căștile care fac minuni, dacă ai probleme cu auzul: cum te ajută să porți o conversație

Căștile care fac minuni, dacă ai probleme cu auzul: cum te ajută să porți o conversație

Dacă ai probleme cu auzul, noile căști Jabra Enhance Pro sunt alegerea perfectă. Acestea sunt destinate persoanelor cu pierderea auzului ușoară până la moderată. Multe companii realizează dispozitive de ”îmbunătățire a auzului” care oferă o combinație de tehnologie specială pentru acest lucru. Unele dintre ele sunt Bose, Bragi sau Olive.

Apple, de asemenea intenționează să introducă un „Converstaion Boost” pentru AirPods Pro. Pentru astfel de tehnologie, producătorii nu mai trebuie să solicite rețetă cumpărătorului.

Ce aduce nou Jabra?

Jabra Enhance Plus oferă un dispozitiv pentru persoanele care au nevoi auditive. Sub o formă minimală și fără fir sunt special create să dea impresia unor căști și nu a unui aparat auditiv tradițional. Ele sunt mai mici cu 50% decât modelul Elite75t. Acest lucru le face să fie mai confortabile și mai discrete.

În interior au patru caracteristici separate de procesare a sunetului. Ele sunt dispersate astfel încât să îmbunătățească calitatea audio. Enhance Plus analizează sunetul pentru a-l menține cât mai natural și reduce zgomotele pentru a ridica claritatea vocilor. Pe lângă îmbunătățirea auzului, ele au și funcționalitățile normale a unor căști. Se poate asculta muzică cu ele și se pot prelua apeluri telefonice.

Pachetul dispozitivului conține vârfuri pentru urechi de diferite dimensiuni. Sunt rezistente la apă, iar la un ciclu normal de încărcare rezistă 30 de ore. De asemenea, are o aplicație de configurarea care te ajută să le personalizezi. Dacă sunt păstrate în carcasa de încărcare, durata maximă este de 10 ore.

Un profesionist va efectua un test auditiv, pentru a constata dacă sunt adecvate. Urmând ca producătorii să ceară o aprobare, pentru ca ele să intre în categoria produselor vândute fără rețetă. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de amplificare a sunetului, Jabra Enhance Pro vă oferă o varianta optimă.  Ea intenționează să lanseze Enhance Plus la „anumite clinici de asistență auditivă” din SUA.