Robinhood se transformă în portofel de criptomonede: când îl poți testa

Robinhood se transformă în portofel de criptomonede: când îl poți testa

Robinhood intenționează să înceapă testarea portofelelor de criptomonede, iar astfel utilizatorii vor putea să mute monedele digitale în și din conturile lor de brokeraj.

În prezent, este permisă cumpărarea, vânzarea și deținerea anumitor criptomonede, cum ar fi bitcoin și dogecoin, mai mult, în ultimul trimestru tranzacțiile cripto au depășit pentru prima dată tranzacțiile pe acțiuni.

Clienții Robinhood au cerut de mult timp un astfel de portofel, care le-ar permite să participe mai larg la ecosisteme bazate pe blockchain.

„Acesta este următorul pas natural pentru noi atunci când ne gândim la democratizarea finanțelor pentru toți, posibilitatea de a avea mai mulți oameni, din mai multe contexte diferite, care să participe la această piață emergentă, iar portofelele sunt cheia”, a declarat Aparna Chennapragada, șeful Robinhood.

Compania intenționează să organizeze un studiu pe clienții actuali, care reprezintă aproximativ 60% din cei 21,3 milioane de utilizatori activi ai aplicației și să aleagă un grup mic de respondenți pentru a începe să testeze noile portofele și să ofere feedback, a adăugat CEO-ul.

Securitatea este una dintre priorități

Clienții aplicației se pot alătura, de asemenea, unei liste de așteptare pentru accesul ulterior la portofele ca parte a unei lansări etapizate, a adăugat aceasta.

Portofelele vor include caracteristici de securitate, cum ar fi verificarea identității, autentificarea cu mai mulți factori și verificarea prin e-mail și telefon, pentru a menține monedele în siguranță împotriva hackerilor și a altor amenințări, a spus compania.

„Unul dintre lucrurile pe care am încercat să le facem este să ne asigurăm că acesta este construit în siguranță, de altfel, a fost una dintre principalele provocări în dezvoltarea noii caracteristici”, a spus Chennapragada.

Compania a spus că va menține comisioane de 0% pentru tranzacțiile cripto odată cu lansarea portofelelor.

Testarea portofelelor de criptomonede va începe luna viitoare, în timp ce, o lansare mai largă va avea loc la începutul anului 2022.

Citește și: