Prețuri de pomană la ANAF. Modele de lux ca Mercedes la prețuri de nimic

Prețuri de pomană la ANAF. Modele de lux ca Mercedes la prețuri de nimic

ANAF oferă luna aceasta modele de mașini de lux la prețuri de pomană. Iată cum îți poți lua Mercedes la prețuri de nimic.

ANAF scoate la licitație mai multe modele de mașini confiscate în diverse operațiuni. Sunt disponibile mărci ca Mercedes, Toyota, Mitsubishi și, dacă chiar vrei o mașină la preț de chilipir, atunci poți alege modele de la Dacia. Un Duster, spre exemplu, e disponibil.

E metoda prin care Fiscul caută să-și recupereze parte din prejudiciile – scoaterea la licitație a mașinilor confiscate în diverse operațiuni declarate ilegale. ANAF recurge fie la vânzare directă, fie la licitație.

Mercedes la preț de pomană de la ANAF

ANAF are o procedură simplă: scoate la vânzare la un anumit preț și, dacă nimeni nu e interesat, atunci prețul lor e deja redus considerabil față de evaluarea inițială. Dacă vânzarea bunurilor nu reușește din prima dată, prețul acestora scade cu 25% la cea de-a doua încercare, preț de la care se pornește și licitația, scrie impact.ro.

Dacă nici de această dată nu se găsesc cumpărători, prețul se mai reduce cu alți 25%, ajungând la o reducere considerabilă de 50% din prețul inițial al evaluării. Dacă nici atunci nu se reușește vânzarea bunului, atunci prețul de la care pornește licitația nu va coborî niciodată mai jos de 50% din prețul stabilit inițial de către evaluator.

Printre mărcile pe care le vinde ANAF se numără Mercedes-Benz, Kia, Toyota dar și modele ca Logan sau Duster. Dacă vrei, spre exemplu, un model Dacia Logan, din anul 2006, atunci îl poți lua la doar 2.375 de lei. Mai scump este un Mitsubishi Outlander cu tracțiune integrală, din anul 2013, care costă 60.320 de lei, având 174.664 de km la bord,  și este scos la vânzare de către AJFP Hunedoara.

Un Mercedes E220 CDI e afișat cu prețul de 49.927 de lei, iar un model C200 tot de la constructorul german e doar 29.965 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: