Opțiunea surpriză de la Banca Transilvania pentru toți clienții. Faci asta și primești bani înapoi

Opțiunea surpriză de la Banca Transilvania pentru toți clienții. Faci asta și primești bani înapoi

Când vine vorba de opțiunile oferite de Banca Transilvania, una dintre ele e prea puțin cunoscută și e păcat. Așa că iată ce primești.

Banca Transilvania are pentru clienți opțiunea „card pentru masă”. Și cu acesta poți plăți la peste 22.000 de magazine cu cardul de masă BT. Iar în momentul în care îl folosești primești 2% înapoi din suma totală cheltuită.

Pe scurt, tu plătești cina la restaurant sau coșul de cumpărături direct prin aplicația BT Pay cu cardul de masă BT, iar banca îți virează la finalul lunii 2% din sumă înapoi. Poți plăți cu ce îți e mai la îndemână. Fie că ești fan Apple Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay sau chiar Google Pay, sunt disponibile toate instrumentele de plată.

BT Pay, aplicația principală oferită de Banca Transilvania

La început de an, Banca Transilvania a arătat că a ajuns la un număr triplu de plăți cu telefonul în 2020 față de 2019 și la peste patru milioane de plăți lunare la finele acestui an. Datele țin de aplicația dezvoltată de bancă – BT Pay.

Banca Transilvania are o cotă de piață de 18% și 3,2 milioane de clienți atunci când vine vorba de serviciile strict bancare. Peste 1 milion de persoane folosesc BT Pay pentru plăți contactless la comercianți, transferuri de bani, gestionarea cardurilor, confirmarea cumpărăturilor online, până la posibilitatea de a retrage bani de la bancomat fără a fi nevoie de cardul fizic.

Peste 100.000 de carduri au fost folosite prima dată în format digital, prin intermediul BT Pay, înainte ca respectivii clienți să intre în posesia cardului fizic. Clienții pot deschide cont online și pot adăuga digital cardul în aplicație înainte să îl primească fizic. BT a raportat un profit net de circa 1 miliard de lei la 9 luni, în scădere cu o treime față de aceeași perioadă din 2019. Activele grupului financiar au crescut cu 16% la circa 100 de miliarde de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: