Oferta Uber care te convinge să devii șofer: nu te așteptai la asta din partea concurentului Bolt

Oferta Uber care te convinge să devii șofer: nu te așteptai la asta din partea concurentului Bolt

În funcție de regiunea în care te afli în România, s-ar putea să funcționeze mult mai bine Uber decât Bolt sau invers. Pentru a-și întări însă un pic dominația la nivel național, Uber a decis să vină cu o ofertă de nerefuzat pentru șoferi.

CEO-ul Uber, Dara Khosrowshahi, a anunțat că lansează un nou program global pentru șoferii și curierii săi, independent de țara în care activează aceștia. Compania vrea să extindă aplicația pentru a deveni un loc în care oamenii pot, de asemenea, să învețe o nouă limbă și să își continue studiile. Mai mult, Khosrowshahi atrage atenția asupra faptului că realizările lor ca șoferi sau curieri Uber îi pot ajuta să obțină un alt loc de muncă. Dacă nu era evident, aceste resurse noi sunt valabile inclusiv în România.

Ce primești ca șofer Uber

Uber a încheiat un parteneriat cu Rosetta Stone, astfel încât fiecare șofer și curier din aproape toate țările din lume să aibă posibilitatea de a învăța o limbă nouă – gratuit. Resursele de învățare a limbilor străine de la Rosetta vor fi complet integrate în aplicația Uber pentru șoferi. Șoferii și persoanele care fac livrări vor putea să o folosească pentru a învăța toate cele 24 de limbi disponibile pe Rosetta Stone, inclusiv un anumit conținut lingvistic axat pe interacțiunile de tip rideshare.

„Am încheiat un parteneriat cu Rosetta Stone pentru a-i ajuta pe șoferi și pe cei care fac livrări să stăpânească limba pe care și-au dorit întotdeauna să o învețe. Acum, șoferii și curierii eligibili din întreaga lume vor avea acces la cursurile de învățare a limbilor Rosetta stone, care îi pot ajuta să deblocheze următorul pas, precum și să se conecteze cu călătorii, clienții și comunitatea lor”, a declarat Dara Khosrowshahi, CEO al Uber.

Este important de reținut că nu-ți poți instala aplicația de șofer Uber și imediat să te apuci de învățat limbi străine gratuit. În schimb, Noul serviciu este disponibil pentru șoferii și curierii care au obținut statutul Gold, Platinum sau Diamond prin programul Uber Pro în România şi alte 39 de ţări din toată lumea.

În cazul în care îți dorești să-ți cauți un loc de muncă după ce ai acumulat un pic de experiență la Uber, compania americană s-a gândit și la acest aspect și încearcă să te ajute. În consecință, toți șoferii și persoanele care fac livrări pot solicita companiei o scrisoare care să descrie munca pe care au făcut-o în timpul utilizării aplicației Uber. Această scrisoare va include antetul Uber și va avea data la care s-au înscris pentru prima dată pe platformă, numărul de curse sau livrări pe care le-au făcut, ratingul mediu al clienților și cele mai bune reacții primite. Șoferii și curierii pot folosi aceste scrisori ca dovadă a experienței lor şi îi poate ajuta să îşi găsească noi locuri de muncă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: