Noutăți Netflix în septembrie: premiera Casa de Papel e doar începutul

Noutăți Netflix în septembrie: premiera Casa de Papel e doar începutul

Pentru luna aceasta, îți propunem următorul scenariu: refă-ți stocul cu popcorn și înghețata preferată, adună-ți prietenii în sufragerie și porniți împreună într-un maraton bogat în acțiune, cu povești intense ce te poartă în călătorii pline de suspans. Netflix are multe surprize pentru tine luna aceasta.

Astfel, conform Netflix, poți începe cu: La Casa de Papel: Partea 5 Volumul 1, sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război. Apoi, Sex Education: Sezonul 3, unde, într-un nou an școlar la Moordale, înțelegem cum empatia și comunicarea sunt lucruri de bază într-o relație, fie ea și de prietenie.

În toamnă, se culege recolta bogată pe Netflix

De asemenea, The Chestnut Man, o producție originală nordică ce are la bază romanul de Søren Sveistrup, și care ne face cunoștință cu o dimineață de octombrie cu vânt puternic în Copenhaga, când poliția face o descoperire îngrozitoare.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Lucifer: Sezonul Final, Jaguar, Into the Night: Sezonul 2, Jack Whitehall: Travels with My Father: Sezonul 5, Dear White People: Volumul 4, Love 101: Sezonul 2, Final Space: Sezonul 3, Worth, JJ+E, Kate, Intrusion, No One Gets Out Alive, Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali, Schumacher, The Fall: Sezoanele 1-3, Frida, Dumb and Dumber, The Boy in the Striped Pajamas, The Hobbit: An Unexpected Journey, The Lobster, Tatăl mută munții și multe altele.

Nici documentarele nu se lasă mai prejos pe Netflix. Pe 1 septembrie, apare Turning Point 9/11 and the War on Terror, o serie care oferă o relatare dură a atacurilor teroriste din 11 septembrie, de la începuturile al-Qaida, din anii ‘80, la reacția Americii pe plan intern și internațional. De asemenea, miniserialul Countdown: Inspiration4 Mission to Space apare pe 6 septembrie și relatează povestea primei misiuni în spațiu dedicate în totalitate din civililor.

Mai rămâne doar să apeși butonul Play și să te bucuri de temperaturile răcoroase ale toamnei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: