Noul smartphone de la Google va fi lansat în curând. Când poți să îl achiziționezi

Noul smartphone de la Google va fi lansat în curând. Când poți să îl achiziționezi

Seria de telefoane Pixel de la Google urmează să fie lansată. Compania le-a anunțat încă de la începutul anului, dar acum, evenimentul a fost prezentat oficial.

Astfel că, în data de 19 octombrie va avea loc lansarea oficială a noilor telefoane Pixel 6 și Pixel 6 Pro. La ora 13:00 ET, compania va discuta toate detaliile legate de dispozitivele sale. Cu ocazia anunțului, Google a dat mai multe informații despre Pixel 6 și Pixel 6 Pro, inclusiv cum arată telefoanele.

Ce știm despre seria Pixel6?

În august, Google a spus că Tensor, primul sistem pe chip pe care l-a proiectat, va debuta pe aceste dispozitive, iar SoC va alimenta caracteristicile AI-Pixel 6, cum ar fi recunoașterea vorbirii, subtitrări live și traducere pe dispozitiv. Desigur, telefoanele vor avea actualizări ale camerei. Camera principală a Pixel 6 va permite cu aproximativ 150% mai multă lumină decât modelele anterioare, iar Pixel Pro va avea zoom optic 4x și o opțiune suplimentară de teleobiectivitate. Google spune că Tensor va îmbunătăți și capacitățile de procesare a fotografiilor.

Seria Pixel acceptă codecurile QualComm aptX și aptX HD pentru audio Bluetooth de înaltă calitate. Una dintre funcțiile pe care Google le oferă, exclusiv prin intermediul telefoanelor sale Pixel Android, este aplicația Personal Safety.

În ceea ce privește durata bateriei, aceasta va avea autonomie de o zi, la o singură încărcare. Noile dispozitive sunt compatibile cu tehnologia 5G și vor fi instalate pe Android 12. Compania nu dezvăluie toate detaliile, probabil lasă noutăți și pentru lansarea evenimentului. Deci, încă nu se știe nimic despre câtă memorie RAM au dispozitivele sau câte nuclee CPU și GPU vor da putere noilor telefoane.

Oricum, Google vrea ca dispozitivele lansate să fie premium, deoarece acestea concurează cu telefoane emblematice cum sunt iPhone13 sau Samsung Galaxy S21 Ultra. În ceea ce privește prețul acestora, cu siguranță compania le va anunța odată cu lansarea, când vor fi deschise și precomenzile.