Android 12, lansat oficial, în varianta finală: cine îl poate experimenta

Android 12, lansat oficial, în varianta finală: cine îl poate experimenta

Android 12 va fi lansat oficial de către Google. Versiunea Open Source a Android 12 va fi disponibilă pentru partenerii săi.

Android 12, următoarea actualizare importanta pe care Google vrea sa o lanseze pentru telefoanele din întreaga lume, are în sfârșit o data de lansare dezvăluită de către compania americană, pentru oricine e interesat. După o previzualizare și mai multe versiuni beta, noua variantă  a sistemului de operare mobil, Android 12, este gata. Andoid 12 este, oficial, disponibil. Chiar dacă ai dispozitivul potrivit, noul anunț făcut de Goolge nu te va încânta, deoarece acesta încarcă codul sursă pe Android Open Source Project.

Așa cum este acum, actualizarea nu este disponibilă pentru public pe niciun dispozitiv. Evident că acesta lucru se va schimba, în curând. Google spune că va începe să lanseze Android 12 pe dispozitivele Pixel începând cu „săptămânile următoare”. Acesta va fi disponibil pe dispozitivele Samsung, OnePlus, Oppo, Realme, Tecno, Vivo și Xiaomi, până la sfârșitul anului. 

Android 12 este in plin proces de dezvoltare de ceva vreme, iar acum se pare ca totul se îndreaptă spre o lansare a versiunii finale, cât se poate de repede. Deci, versiunea Open Source a Android 12  va fi pusă la dispoziția partenerilor său, pentru ca producătorii de telefoane să poată pregăti lansarea acesteia. Și ei au nevoie de timp pentru a putea adapta întreg sistemul la noua versiune Android 12.

Android 12 este unul dintre cele mai mari actualizări lansate de către Google pentru sistemul său de operare. De aceea utilizatorii se vor putea bucura de schimbări foarte mari, pe care le așteaptă de mult timp.

Cu ce funcții noi vine Android12?

Android 12 este o actualizare majoră, ceea ce însemnă că și funcțiile sale vor fi extrem de importante. Cu siguranță noua variantă va veni cu caracteristici noi de securitate și confidențialitate. De asemenea, designul notificărilor va fi și el schimbat, urmând să fie mai modern și mai funcțional.