Noua opțiune de la Instagram pe care o aștepta toată lumea e aici. Platforma va fi mai ușor de utilizat

Noua opțiune de la Instagram pe care o aștepta toată lumea e aici. Platforma va fi mai ușor de utilizat

Instagram vine cu o nouă opțiune pe care mulți o așteptam. Iată despre ce e vorba.

Până acum, majoritatea opțiunilor de pe platforma de socializare au fost rezervate pentru aplicația de mobil. Însă de acum, Instagram va oferi opțiunea de a încărca o poză de pe desktop. Astfel, vei putea să aplici filtre, să creezi și să editezi postări mult mai ușor.

Aplicația deținută de Facebook va permite așadar utilizatorilor săi să încarce o poză de pe laptop sau PC. 1 din 4 oameni care au un smartphone folosesc Instagram în acest moment.

Însă, peste 90% dintre aceștia folosesc rețeaua de socializare de pe mobil. Intenția Instagram ar fi să aducă mai mulți utilizatori pe platformă, prin această nouă opțiune. Pentru unii oameni este mai ușor să creeze conținut de pe un laptop, decât de pe telefon.

Cum a picat și Instagram în capcana corectitudinii politice: ce se întâmplă cu pronumele de la profil

Tot de curând, Instagram a mai făcut o schimbare în aplicație. Instagram anunță o nouă schimbare legată de detaliile pe care le pot da utilizatorii, pe lângă numele din profil. E vorba de pronumele ce pot fi adăugate.

Instagram a adăugat noi variante de pronume pentru profilurile utilizatorilor săi și le permite acestora să adauge până la 4 astfel de pronume. Acestea vin dintr-o listă de câteva zeci disponibile, iar utilizatorii sunt încurajați să vină cu noi sugestii dacă le au.

E o schimbare care se aplică deocamdată în Statele Unite, Canada, Australia și Marea Britanie, dar va fi extinsă curând pentru toată lumea. E, de fapt, o decizie care pare luată la presiunea celor care insistă cu corectitudinea politică și cu exprimarea liberă legată de identitatea de gen.

Pronumele se adaugă manual, iar lista prestabilită ar conține undeva la 41 de pronume din care poți alege maximum patru.