Noi detalii despre iPhone 14, chiar dacă se lansează peste un an: ce știm deja

Noi detalii despre iPhone 14, chiar dacă se lansează peste un an: ce știm deja

A mai rămas un an înainte ca modelele iPhone 14 să fie gata de lansare. Totuși, zvonuri despre ele sunt încă dinaintea lansării lui iPhone 13.

Așadar, Ce se știe până acum despre iPho14? Dimensiunile iPhone se schimbă în 2022, iar iPhone mini de 5,4 inch dispare. Apple intenționează să se concentreze pe dimensiuni mai mari de smartphone și ne așteptăm să vedem un iPhone 14 de 6,1 inch, un iPhone 14 Pro de 6,1 inch, un iPhone 14 Max de 6,7 inch și un iPhone de 6,7 inch 14 Pro Max.

De asemenea, legat de spațiul de stocare se spune că acesta va fi dublat odată cu lansarea lui iPhone 14. Apple a făcut deja acest lucru când a venit cu iPhone 13, modelele Pro și Pro Max având 1TB. Zvonurile confirmă faptul că iPhone 14 va veni cu spațiu de stocare de 2TB. Nu se știe de ce compania a decis să mărească spațiul, de anul viitor, dar se presupune că noile caracteristici ale camerelor au determinat acest lucru.  

Noile iPhone includ întotdeauna îmbunătățiri ale camerei, iar iPhone 14 nu face excepție. Până la urmă, vei avea nevoie de cel puțin 256GB de stocare pentru modelele Pro și Pro Max, din acest an, pentru a înregistra videoclipuri ProRes la rezoluție 4K la 30 FPS. Versiunea de 128 GB este limitată la videoclipuri 1080p 30 FPS ProRes. 

Ce alte îmbunătățiri va avea iPhone14?

Unele dintre noile iPhone-uri pot avea un cadru din titan, iar difuzoarele reproiectate și grilele de microfon sunt o altă posibilitate. Apple ar putea folosi, de asemenea, un nou sistem termic cu cameră de vapori care va menține iPhone-ul mai rece pentru a minimiza impactul cipurilor mai rapide și a conectivității 5G.

Oricum, aceste informații nu sunt de la compania producătoare, acestea sunt doar zvonuri care circulă pe internet. În plus, până la lansarea noului iPhone 14 mai sunt câteva luni, iar planurile se pot schimba întotdeauna înainte de sosirea produsului final.

Etichete: