Monster Hunter Rise va putea fi jucat și pe PC. Când va fi lansarea

Monster Hunter Rise va putea fi jucat și pe PC. Când va fi lansarea

Monster Hunter Rise, jocul de acțiune dezvoltat și publicat de Capcom pentru Nintendo Switch, se îndreaptă spre PC. Va fi lansat și în variantă Windows, în curând.

După ce, la începutul anului, a debutat pe Nintendo Switch, acum, Monster Hunter Rise își face drumul spre PC. Cea mai iubită serie de acțiune Role Playing Games va fi lansată pe Steam în 22 ianuarie 2022.

Ce conține versiunea pentru Windows?

Versiunea pentru Windows va include tot conținutul disponibil anterior. Lansarea pentru PC vine, de asemenea, cu o serie de optimizări suplimentare vizuale și de îmbunătățire a performanței. Pe lângă asta, Capcom a promis că vă va permite să jucați jocul la 4K, cu o structură de cadre deblocate și pe monitoare cu ecran lat. În plus versiunea PC va avea comenzi optimizate pentru tastatură și mouse și texturi mult mai clare decât veți găsi în versiunea Switch.

Înainte de lansarea jocului, Capcom va face o demonstrație Steam a Monster Hunter Rise, pe 13 octombrie. Acesta va include toate cele 14 tipuri de arme găsite în jocul final, permițând jucătorilor să înțeleagă bine despre ce este Rise.

În ultima versiune din seria premiată și vândută Monster Hunter vei deveni vânător, vei explora hărți noi și vei folosi o varietate de arme pentru a elimina monștrii înfricoșători. De la monștri clasici care se întorc, la creaturi noi inspirate din folclorul japonez, inclusiv wyvernul-pilot Magnamalo. Vei folosi 14 tipuri diferite de arme care oferă stiluri de joc unice, atât de aproape cât și de la distanță. Încarcă și lovește puternic cu big Sword devastatoare, expediază monștri folosind eleganta Long Sword sau țintește de la distanță cu Bow și Gunguns.

Fiecare monstru pe care îl vânezi îți va oferi materiale care îți permit să fabrici noi arme și armuri și să îți modernizezi echipamentul existent. Te vei bucura de o nouă poveste captivantă în satul Kamura.

Citește și: