Nintendo Switch primește noi jocuri: când apare Kingdom Hearts pe consola japoneză

Nintendo Switch primește noi jocuri: când apare Kingdom Hearts pe consola japoneză

Nintendo a anunțat vestea atunci când a dezvăluit personajul final din jocul Smash Bros.

Trilogia Kingdom Hearts urmează să ajungă pe populara consolă, a anunțat Nintendo într-o conferință digitală.

Vor fi disponibile trei jocuri din populara franciză: Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue și Kingdom Hearts III, plus DLC-ul ReMind al jocului. Aceste trei titluri împachetează o serie de lansări din seria Kingdom Hearts, care au fost inițial răspândite pe diverse platforme.

Avem nevoie de o nouă consolă Switch

În mod tradițional, jocurile de înaltă definiție fie nu apar pe Switch, fie o fac în jos, într-o stare mai puțin optimizată. Recent, Nintendo a optat pentru a permite editorilor să pună la dispoziție jocuri solicitante vizual prin cloud. Cu alte cuvinte, poți juca jocuri precum Hitman 3, A Plague Tale: Innocence și Control: Ultimate Edition prin streaming cloud. Este de la sine înțeles, dar ai nevoie de o conexiune la internet pentru a te juca. Cu toate acestea, nu vei avea nevoie de un abonament Nintendo Switch Online.

Nintendo nu a anunțat o dată de lansare.

Opțiunea este, de asemenea, o soluție alternativă în locul unui adevărat model 4K al Switch-ului. De-a lungul timpului, observatorii au crezut că Nintendo va lansa un Switch îmbunătățit pentru a concura cu PlayStation 5 de la Sony și Xbox Series X / S de la Microsoft. În schimb, Nintendo va lansa în curând un model OLED. Astfel, în absența unui model 4K, în ciuda zvonurilor care sugerează că așa ceva este în lucru, funcționalitatea de streaming permite jucătorilor să acceseze jocuri care altfel pot fi redate doar pe PC sau console tradiționale.

Anunțul despre Kingdom Hearts a fost păstrat pentr ultimele minute ale unei prezentări care a introdus ultimul caracter pentru jocul Super Smash Bros. Ultimate. Sora va fi disponibil  ca personaj final al celui de-al doilea Fighter’s Pass din 18 octombrie.

Citește și: