05 mart. 2021 | 06:30

Netflix se transformă într-un fel de TikTok, dar mai amuzant: ce este funcția Fast Laughs

ACTUALITATE
Netflix se transformă într-un fel de TikTok, dar mai amuzant: ce este funcția Fast Laughs

Netflix cochetează de mult timp cu ideea unui mecanism mai ușor digerabil prin care să atragă atenția abonaților asupra colecției de conținut pe care ți-o pune la dispoziție. O pagină din funcționalitatea TikTok s-ar putea să fie soluția.

Fast Laughs este o funcție la care se lucrează de ceva timp, dar tocmai a început procesul de propagare la nivel global. Noua opțiune se reflectă într-un buton suplimentar în aplicația Netflix de mobil, în partea de jos a ecranului. Faci un tap pe ea și te vei confrunta cu un flux aparent infinit de clipuri scurte, toate amuzante, desprinse din filmele, seriale de comedie și show-urile de stand-up disponibile pe cel mai popular serviciu de streaming contracost.

Îți poți manifesta aprecierea pentru clipurile respective cu un clic pe LOL și, tot cu câteva atingeri, poți ajunge la filmul, serialul sau show-ul de stand-up promovat. Dacă îți sunt însă suficiente doar glumele respective, funcția Fast Laughs s-ar putea să te ajute să stai mai puțin pe TikTok sau să pierzi mai puțin cu funcția Reels din Instagram.

La fel ca secvențele de previzualizare care erau deja incluse în Netflix pe mobil, clipurile din Fast Laughs sunt redate în format vertical și redarea începe automat. Conform datelor furnizate de Variety, nu mai puțin de 100 de clipuri vor fi servite în noul format în fiecare zi. Durata va varia de la 15 până la 45 de secunde pentru fiecare.

Pentru că nu putea lipsi o componentă de partajare, fiecare moment amuzant din Fast Laughs poate fi trimis cu ușurință prietenilor, dar aceștia nu-l pot vedea decât dacă sunt și ei abonați la Netflix și au aplicația omonimă instalată pe telefon.

În prima fază, funcția Netflix Fast Laughs va fi disponibilă doar în țările vorbitoare de engleză, precum SUA, UK, Canada și Australia. De asemenea, posesorii de iPhone au prioritate, cu o variantă de iPhone promisă până la finele anului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele