Lidl face asta în toate magazinele din România: mare atenție la aceste produse

Lidl face asta în toate magazinele din România: mare atenție la aceste produse

În plină iarnă, Lidl a venit cu un anunț deosebit pentru români, atât pentru cei care stau mai mult acasă, cât și pentru cei care au de făcut drumuri.

Încă de la începutul săptămânii Lidl vine în forță cu o mulțime de produse la preț mai mic. Astfel, dacă ai făcut deja contul în aplicația Plus, te poți bucura de ulei de măsline la 10 lei, zahăr brun la 3,5 lei, dar și crenvurști din piept de pui la 7 lei. Vorbim de reduceri de peste 30%.

Totodată, cu aplicația Lidl Plus poți avea ceafă de porc fără os la 1,89 lei suta de grame, pâinea campionilor la 3,5 lei, dar și unt irlandez la 7,09 lei. Vorbim și aici de reduceri consderabil pentru clienți.

Nu în ultimul rând, tot cu aplicația, ai 30% reducere la toată gama de gemuri și dulcețuri Maribel.

Ofertele Lidl pentru șoferi

Date fiind condițiile, retailerul a venit și cu câteva vești excelente pentru șoferi. Există înălțător auto pentru copii la 50 de lei, organizator auto la 20 de lei, dar și adaptor auto pentru încărcarea telefonului la 25 de lei. Totodată, există și un set de patru covoare la 30 de lei. Și un ștergător pentur interior și exterior la doar 10 lei și parasolar la 13 lei. Și sigur te-ar ajuta setul de chingi elastice la 35 de lei.

Lidl joacă tare și când vine vorba de oferte vestimentare. De joi, 14 ianuarie, retailerul pune la vânzare sutien, două bucăți, la 45 de lei, maiouri damă, trei bucăți, la 40 de lei, dar și șosete fete, 7 perechi, la 20 de lei.

Tot joi sunt băgate la ofertă pâinea pădararului, carne tocată din piept de pui și carne tocată vită-porc. Reducerile sunt semnificative. Totodată, poți prinde pulpe de pui afumate la 7 lei, chiftele porc și pasăre la 9 lei, dar și desert cu frișcă grandioso la un preț de 1,9 lei, adică o reducere de 32%.

Citește și:
Etichete: