Lidl face asta chiar azi: toți românii trebuie să afle urgent ce se întâmplă în magazine

Lidl face asta chiar azi: toți românii trebuie să afle urgent ce se întâmplă în magazine

E joi, e 7 ianuarie, iar de la Lidl vin câteva vești excepționale pentru români. Se întâmplă în toată țara, în rețeaua retailerului, și acum știi de ce poți profita.

Lidl a pregătit, de Sf. Ion, o mulțime de oferte numai bune și pe gustul românilor. Poți cumpăra, de exemplu, ecler cu frișcă și cafea sau cacao la 5,5 lei. Apoi, ai prăjitură cu cremă de lapte sau Krantz la 5,5 lei. Unde mai pui că-i ofertă la cheesecake: 11 lei pentru o cutie. Dar poți cumpăra și melc cu spanac și brânză la 11 lei.

Ca să sărbătorești cu spor azi, Lidl are oferte și la alcool. Vinars Majestat e la 21 de lei, vinul spumant dulce e la 6,3 lei, iar vinul rose demisec e 9,5 lei.

Ziceam însă că e și joi. Iar joia Lidl vine cu anumite oferte numai bune pentru români. Așa e cazul și acum. Dacă ai drum printr-un magazin, uite pentru ce să te pregătești.

Ce găsești la Lidl pe 7 ianuarie

Ai medalion de vițel la doar 24 de lei, rulou cu mere românești la 1,5 lei, dar și pulpe inferioare de curcan la 1 lei. Și există în ofertă și aripi de pui marinate la 10 lei.

Pe gustul românilor ar putea fi, din oferta Lidl, și supa cremă de legume la borcan. Costă doar 3,7 lei. Totodată, există albuș lichid de ou, dacă ai nevoie, iar de la Pilos ai baton de brânză cu glazură de cacao la 2 lei. Și din categoria bio poti alege sos pentru paste la 4,8 lei.

O ofertă excelentă, dar atenție că-i stocul limitat, e la miere polifloră. E doar 15 lei borcanul. Iar polenul se vinde acum cu 11 lei la Lidl.

Dacă tot treci pe la Lidl, poate iei și aplicația Plus. Aceasta include un card digital de fidelitate, iar printre avantajele oferite se numără accesul exclusiv la oferte speciale şi promoţii săptămânale pentru produse, precum şi centralizarea bonurilor şi a istoricului digital al cumpărăturilor.

Citește și:
Etichete: