Lidl face anunțul momentului: se întâmplă în toate magazinele. Mare atenție la aceste produse

Lidl face anunțul momentului: se întâmplă în toate magazinele. Mare atenție la aceste produse

Lidl România este unul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri din toată țara. Astăzi vorbim despre o decizie oficială pe care compania a luat-o pentru clienți. Toți clienții ar trebui să știe despre acest lucru pe care retailerul îl oferă.

Mai exact, cei de la Lidl România au stabilit care vor fi produsele disponibile în ofertă în toate magazinele sale din toată țara, începând de săptămâna viitoare. Printre ele se află și o serie de surprize la care puțini clienți s-ar fi așteptat în această perioadă.

Prețuri speciale la Lidl la băuturi de peste Prut

Retailerul german a anunțat că începând de săptămâna viitoare va avea disponibile o serie de băuturi alcoolice din Republica Moldova, o serie destul de selectă de produse care nu se găsesc prea ușor la noi în țară.

Lanțul de hypermarketuri obișnuiește să își surprindă clienții din România cu tot felul de produse noi pe care le adaugă săptămânal în oferta sa. Iar acum are noi oferte de neratat în toate magazinele din țară. Aceste produse au prețuri speciale în toate magazinele din România.

Magazinele din toată țara au stocuri limitate în ceea ce privește aceste tipuri de produse, astfel că dacă ești într-adevăr interesat, să le cumperi, ar fi bine să o faci rapid. În baza ofertelor pe care retailerul german le face in mod constant, aceste produse ar trebui să fie oferite în toate locațiile sale din România. Deci dacă ești curios ce gust au aceste băuturi alcoolice de peste Prut, mergi în oricare dintre magazinele Lidl din toată țara și bucură-te alături de cei dragi de ele și de prețurile lor speciale.

Retailerul german va suplimenta cu siguranță ofertele sale în perioada următoare pentru a aduce și mai multe produse bune pentru clienți, astfel că rămâne doar să vedem ce anume va mai fi anunțat.

Citește și: