Când se lansează Samsung S21: data oficială, dezvăluită într-un video

Când se lansează Samsung S21: data oficială, dezvăluită într-un video

După numeroase speculații legate de lansarea noilor smartphone-uri de top de la Samsung, sud-coreenii au confirmat data conferinței pentru dezvăluirea Galaxy S21.

Pe 14 ianuarie, Galaxy S21 va fi dezvăluit în mod oficial în toate variantele sale, prin intermediul unei conferințe online. Următoarea conferință Samsung Galaxy Unpacked este programată la ora 17:00, ora României, joi, pe 14 ianuarie. Anunțul a fost însoțit de un scurt teaser sau ”invitație” în format video pe care o poți vedea mai jos.

”Pe parcursul ultimului an, tehnologia mobilă a jucat un rol principal în viața de zi cu zi, în timp ce oamenii au lucrat de la distanță și au petrecut mai mult timp acasă.”, se arată în textul invitației. ”Tranziția accelerată la o lume axată pe mobile vine la pachet cu o nevoie de dispozitive care poate transforma viața de zi cu zi într-o experiență extraordinară.”, au continuat oficialii sud-coreeni.

La fel ca în fiecare an, lista detaliilor referitoare la noile telefoane de top de la Samsung care nu au ajuns încă online este foarte scurtă. Pentru prima oară în istoria companiei, sud coreenii au avut atât de puține de ascuns în ceea ce privește seria de aparate Galaxy S21 încânt au dat drumul la rezervări pentru precomenzi.

Data de lansare a fost confirmată încă de la începutul lunii trecute pentru Android Authority de către un angajat Samsung din cadrul unui magazin oficial al companiei din Bengaluru, India.

Chiar dacă nu există niciun comunicat oficial Samsung legat de dispozitivele care vor fi anunțate, cel mai probabil, vom discuta despre trei telefoane Galaxy S21, S21 Plus, S21 Ultra și o nouă pereche de căști wireless, Galaxy Buds.

Ca o notă de subsol, decizia Samsung de a-și lansa noile smartphone-uri mai devreme decât de obicei este una foarte interesantă și o premieră pentru coreeni. Nu se știe cu siguranță dacă este o consecință a vânzărilor slabe înregistrate de seria Galaxy Note.

Citește și: