12 mai 2021 | 14:21

La Lidl faci cumpărături și primești bani. Cum beneficiezi de ofertă

CHESTII
La Lidl faci cumpărături și primești bani. Cum beneficiezi de ofertă

Veștile bune continuă la Lidl. Primeşti bani dacă faci cumpărături, în cadrul unei noi campanii ce a fost lansată recent de retailerul german. Campania urmează să se încheie la data de 4 iunie. O categorie de produse îți poate aduce cupoane PLUS cu valori diferite, în funcție de sumele pe care le cheltui.

Astfel, până la data de 4 iunie, poți primi bani de la Lidl atunci când faci cumpărături în oricare dintre magazinele retailerului german. Cele două condiții principale pentru a beneficia de noua campanie este să folosești aplicația Lidl Plus atunci când ajungi la casa de marcat și să ai în coș fructe și legume proaspete, conform Impact.ro.

Lidl îți dă bani dacă cumperi de la ei

Banii pe care îi poți câștiga diferă în funcție de suma pe care o cheltui. Mai exact, poți primi 3 lei reducere la următorul coș de cumpărături dacă faci o achiziție de cel puțin 35 de lei. Apoi, poți beneficia de o reducere de șase lei după un total de 90 de lei cheltuiți. Cu fiecare prag atins, primești câte un astfel de cupon. După ce ai epuizat cele trei cupoane, în valoare totală de 21 de lei, campania se încheie.

Fiecare cupon se emite în cel mult 24 de ore de la atingerea pragurilor stabilite. Acesta poate fi folosit în termen de 15 zile de la alocarea lui. Însă, ca să primești reducerile la următoarele coșuri de cumpărături la Lidl, indiferent de produse, trebuie să cheltui din nou: 50 de lei, pentru cuponul de 3 lei, 70 de lei, pentru cuponul de 6 lei și 100 de lei pentru cuponul de 12 lei.

Reducerile de la Lidl de 3, 6 și 12 lei nu se vor aplica la produsele din categoria celor pentru care legislația interzice promovarea. Între acestea se numără: țigările, băuturile alcoolice de tip țuică sau palincă și formulele pentru bebeluși.

”În cadrul campaniei, un singur participant poate primi o singură dată cuponul Lidl Plus aferent pragului valoric de achiziții și un maxim de trei cupoane valorice aferente fiecărui prag de achiziții atins. Participantul se poate înscrie în campanie, cu fiecare achiziție de produse participante în valoare cumulată de minimum 35 de lei, 90 de lei sau 150 de lei, pe același bon fiscal sau mai multe bonuri fiscale, efectuată folosind aplicația”, arată regulamentul campaniei Lidl.