Lidl dă gratis așa ceva: la ce să fii atent în magazine de acum înainte

Lidl dă gratis așa ceva: la ce să fii atent în magazine de acum înainte

Lidl a revenit cu o propune excelentă pentru clienți. Pune la bătaie premii considerabile, iar condițiile prin care te poți regăsi printre norocoși sunt destul de simple.

Sub sloganul „Cât gusturi atâtea înghețate”, Lidl a dat startul unui concurs special pentru clienții din România. Ce poți face e să înscrii un bon de cumpărături de minimum 70 lei și cu cel puțin un produs din gama Gelatelli sau Bon Gelati. Apoi, intri în concurs pentru o o combină frigorifică XXL Bosch sau unul din cele 15 vouchere de cumpărături Lidl în valoare de 50 de lei.

Concursul acesta se desfășoară până pe 23 mai, așa că ai timp să profiți și să pui în coș o înghețată din promoție.

Ce are special combina frigorifică oferită de Lidl

Bosch, prin combinele frigorifice XXL, propune mai mult spațiu pentru depozitare. Produsul acesta e tot în două uși, cu răcitorul sus și congelatorul jos, dar e mai lată decât cele obișnuiute.

Bosch susține că are VarioZone, care oferă mai multă flexibilitate în depozitarea alimentelor datorită rafturilor și sertarelor din sticlă cu utilizare versatilă din compartimentul congelatorului. Totodată, are super-congelare automată, opțiune optimă pentru congelarea rapidă a alimentelor.

Combina frigorifică XXL Bosch oferită de Lidl gratuit în cadrul campaniei are un volum de 375 litri pentru frigider (124 litri pentru cutia cu legume), funcție de super-răcire și suport pentru sticle. Congelatorul are un volum de 105 litri, două sertare transparente și capacitate de congelare de 16 kilograme în 24 de ore.

Ca dimensiuni, această combină are 1,93 m în înălțime, 0,7 metri în lățime și o adâncime de 0,8 m.

Nu sunt foarte multe modele disponibile la alte magazine. Ce-am găsit, cu un preț de aproape 5.000 de lei, dar și reducere de 34%, e un model ceva mai nou decât cel prezentat pe site-ul Bosch. În orice caz, dacă ai norocul s-o câștigi, cu siguranță e un produs care nu te va dezamăgi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: