Keanu Reeves și Drew Barrymore: relația de care nu știai

Keanu Reeves și Drew Barrymore: relația de care nu știai

Keanu Reeves și Drew Barrymore au o relație specială de ani de zile. Cum s-au cunoscut?

Aflat în plin turneu de promovare al celui mai recent film al său, The Matrix: Resurrections, Keanu Reeves este unul dintre actorii cu greutate din Hollywood. Cu toate că acesta nu a avut parte de o viață tocmai ușoară, Reeves este apreciat pentru stilul de viață privat, atitudinea modestă și gesturile empatice.

Drew Barrymore este, și ea, o vedetă cu o carieră îndelungată, fiind considerată un adevărat star încă din copilărie. Sigur o recunoști în filme precum E.T. Extraterestrul și Îngerii lui Charlie.

O poveste interesantă

Cei doi au avut ocazia să se reîntâlnească în cadrul emisiunii pe care Barrymore o prezintă „The Drew Barrymore Show”, unde au depănat amintiri din tinerețe. Keanu și Drew s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al peliculei „Babes in Toyland”, un musical din 1986, în care au jucat, printre alții, și Eileen Brennan și Richard Mulligan. La momentul filmării, Drew Barrymore se afla încă în școala generală, în timp ce Keanu Reeves avea în jur de 20 de ani, dar prietenia lor începea deja să se formeze.

În timpul emisiunii moderate de Barrymore, aceasta mărturisește că Reeves se purta politicos cu toată lumea de pe platou și încerca să fie un model pentru toți tinerii actori aflați la început de carieră. Însă relația de prietenie dintre cei doi s-a cimentat, conform celor spuse de Barrymore, când ea a împlinit 16 ani. „Eram într-un club și îmi sărbătoream ziua de naștere, tocmai împlinisem 16 ani, iar Keanu a venit, m-a luat de mână și m-a condus afară în dreptul motocicletei lui”, mărturisește Barrymore. „Am mers cu viteza luminii!”, a continuat actrița. În timpul interviului Keanu a confirmat, cu toate că nu a dat mai multe detalii, scurta escapadă cu motorul și a recunoscut că „proabil am depășit viteza legală”.

Keanu Reeves apare în cel mai nou film din seria The Matrix ce s-a lansat pe marile ecrane în data de 22 decembrie. The Matrix: Ressurections poate fi vizionat și pe platforma de streaming HBO Max.

Citește și: