Kaufland face anunțul momentului. Se dă gratis clienților și trebuie să afli urgent

Kaufland face anunțul momentului. Se dă gratis clienților și trebuie să afli urgent

Kaufland continuă ofertele pentru clienți și în noul an. Clienții Kaufland primesc gratuit și în 2021 un beneficiu de care se pot bucura oricând vor.

Mai exact, cei de la Kaufland au decis să ofere în continuare pentru clienții din toată țara acele vouchere în valoare de o sută de lei fiecare. Ce trebuie să facă clienții ca să intre în posesia voucherelor? Trebuie să ofere feedback pentru cumpărăturile făcute în cadrul magazinelor sale din toată țara, după oricare vizită.

Kaufland începe 2021 cu oferte de neratat

Retailerul a decis să ofere aceste vouchere în valoare de o sută de lei pentru oricare dintre clienții din țară care decid să cumpere produse din magazinele sale și spun ce fel de experiență au avut în acest proces. Pot fi experiențe bune sau poți semnala niște chestiuni pe care le consideri nepotrivite în magazine.

Aceste date sunt importante pentru cei de la Kaufland în procesul de a afla dacă magazinele oferă cea mai bună experiență posibilă pentru cumpărături sau dacă oamenii nu au parte de ceea ce își doresc atunci când le vizitează. Astfel, retailerul va încerca să îmbunătățească aspectele pe care le semnalează clienții.

Astfel, Kaufland are o secțiune speciala pe site-ul său, prin care clienții pot oferi informații cu privire la experiența de care au avut parte în magazine. În acest mod sunt înscriși într-o tragere la sorți pentru a câștiga voucherele de o sută de lei. Sunt valabile zece vouchere in valoare de o sută de lei fiecare.

Retailerul acceptă orice fel de informații cu privire la experiența de care au parte clienții în magazinele sale, doar că e nevoie ca pentru feedback să fie atașat și un bon de cumpărături, care să confirme detalierea evenimentelor. Aceasta ar fi dovada faptului că oamenii care raportează diverse probleme în magazinele sale chiar au fost acolo și au cumpărat ceva.

Citește și: