Se dau la Kaufland gratis chiar acum: toți românii trebuie să afle urgent

Se dau la Kaufland gratis chiar acum: toți românii trebuie să afle urgent

Kaufland își surprinde din nou clienții din toată țara. În preajma sărbătorilor de iarnă, retailerul are multe oferte de neratat, iar astăzi poți obține aceste produse în mod gratuit.

Mai exact, cei de la Kaufland îi anunță pe români în legătură cu faptul că astăzi au posibilitatea de a primi în mod gratuit un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei pentru anumite produse din magazinele sale din țară, conform unei postări pe pagina de Facebook.

Produse gratuite de la Kaufland pentru masa de Crăciun

Kaufland își continuă astfel concursul prin care le oferă românilor din toată țara posibilitatea de a câștiga vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei, dacă ghicesc cuvântul magic al zilei anunțat de către lanțul de hypermarket-uri.

Kaufland a mai redus din valoarea voucherelor pe care le oferă pentru clienții săi, pe măsură ce ne apropiem de Crăciun, astfel că, dacă înainte oferea vouchere în valoare de o mie sau două mii de lei, acum oferă un voucher de doar 500 de lei. E posibil să pregătească un voucher cu o valoare mai mare pentru zilele următoare, înainte să încheie concursul.

Kaufland a oferit în toată luna decembrie premii în valoare de zeci de mii de lei sub formă de vouchere de cumpărături pe care clienții le pot folosi în oricare dintre hypermarket-urile sale, însă în formă limitată. Cei de la Kaufland limitează și acum posibilitatea de a folosi voucherul de 500 de lei, doar pentru ingrediente menite să fie folosite pentru prepararea de mâncare.

Magazinul va aștepta toate înscrierile oamenilor înainte de a decide care participant dintre cei care au înscrieri valide poate fi ales câștigător al voucherului în valoare de două mii de lei. Dacă câștigi, vei putea pune pe masa de Crăciun produse de calitate de la Kaufland, cu care să vă delectați tu și toți cei dragi ție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: