18 feb. 2021 | 14:53

Kaufland dă asta gratis doar azi și sunt vizați toți clienții din țară. Ce trebuie să faci

CHESTII
Kaufland dă asta gratis doar azi și sunt vizați toți clienții din țară. Ce trebuie să faci

Kaufland continuă să își surprindă clienții din toată țara în această perioadă. Așadar, a decis să ofere gratuit ceva de care se pot bucura oricare dintre clienții din toată țara în momentul de față.

Astfel, cei de la Kaufland au decis să le ofere românilor din toată țara posibilitatea de a primi în mod gratuit un voucher în valoare de o sută de lei. Dar trebuie să faci ceva, dacă vrei să beneficiezi de acest voucher. Și anume, să completezi un chestionar prin care să îți detaliezi experiența avută în magazinele sale.

Kaufland dă gratuit acest voucher în valoare de o sută de lei

Lanțul de magazine a pornit această campanie de ceva vreme și se pare că nu a decis să renunțe la ea încă, pentru că există foarte mulți români care mai sunt dornici să profite de tot ceea ce are de oferit. Este vorba despre promoții extrem de bune pentru toată lumea în momentul de față. Iar dacă decizi să povestești care a fost experiența ta în magazine, ai șansa de a primi gratuit și un voucher de o sută de lei.

Lanțul de hypermarketuri este pe deplin conștient de dorințele clienților săi din toată țara. Astfel că această campanie promoțională are menirea doar de a îi ajuta să aibă parte de cea mai bună experiență atunci când fac cumpărăturile în magazinele sale. Kaufland știe foarte bine cât de mult contează acest lucru pentru toți clienții săi din România și mereu urmărește să își mulțumească clienții.

De asemenea, lanțul de magazine a profitat destul de mult de ajutorul pe care i l-au dat oamenii prin intermediul formularelor de contact care sunt disponibile acum pentru toată lumea. Au existat mai mult ca sigur destui oameni care au primit vouchere în valoare de o sută de lei pentru detalierea experienței de care au avut parte în magazinele din toată țara și e mai mult ca sigur că acest proces va continua în viitor fără oprire.

Orice feedback este binevenit pentru Kaufland. Formularul special de contact este disponibil în cadrul website-ului său. Astfel că poți merge acolo pentru a completa toate detaliile și a avea șansa de a primi gratuit cei o sută de lei.